Naomi Campbell, complet goala pe internet. La 49 de ani si-a aratat trupul fara cusur

Publicat: 14 Jun. 2019, 11:47 News 3

Fostul fotomodel si-a pastrat trupul de odinioara, pozand extrem de provocator fara nicio haina pe ea.

Naomi Campbell, complet goala pe internet. A recunoscut ca i-au trebuit pana pana a reusit sa se simta confortabil in propria piele, cu toate ca in shootinguri parea extrem de increzatoare.

Iar Naomi a uluit iar atunci cand a aparut complet goala pe Instagram, fiind o poza facuta in desert, in Kenya, in care Naomi sta cu spatele, fiind o vedere perfecta asupra trupului ei bine sculptat.

Naomi Campbell, complet goala pe internet

Naomi Campbell, complet goala pe internet

Supermodelul, in varsta de 49 de ani, nu s-a sfiit sa-si dea hainele jos dupa care a luat o pozitie provocatoare, aratandu-si posteriorul perfect bombat.

A fost un nume mare in moda din 1980 si pana in 1990. Tot timpul ochii au fost atintiti catre ea iar acest shooting din desert a venit dupa o lunga perioada in care nu s-a simtit confortabil in pielea ei.

„Mi-a luat mult timp sa ma simt ok cu corpul meu. E ceva ce a venit odata cu varsta, si s-a intamplat sa fiu increzatoare abia in ultimii ani” a spus aceasta pentru British Vogue.

A fost recrutata la varsta de 15 ani si a devenit la scurt timp dupa unul din cele mai cautate fotomodele din industria modei. A fost una din cele sase modele care a fost declarat un supermodel.

Naomi se afla intr-o relatie cu tanarul artist Liam Payne, in varsta de 25 de ani, insa lucrurile s-au cam racit intre ei. Lumea crede ca relatia lor s-a incheiat dupa doar patru luni de iubire.

„Liam si Naomi s-au distrat mult impreuna, se intelegeau bine si radeau din orice. Insa nu a fost sa fie. Vor ramane prieteni, nu exista sentimente de ura intre ei” a spus o sursa pentru Mirror.

Publicat: 14 Jun. 2019, 11:47 News 3
Pe aceeași temă