Vrei un abdomen cu pătrățele? Antrenorul vedetelor îți spune ce trebuie să faci!

Publicat: 04 feb. 2019, 16:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sfaturi prețioase de la Alexander Florescu, antrenorul care a reusit sa o slabeasca enorm pe celebra Ozana Barabancea, vedeta Antena 1.

Cristina Spătar, Ozana Barabancea sau Pepe sunt numai 3 dintre vedetele pe care Alexander Florescu a reușit să le aducă într-o formă de nota 10. Un abdomen cu pătrățele este, fără dor și poate, obiectivul tuturor celor care merg la sală.

Din păcate, însă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum par. De exemplu, Cristina Spătar a făcut ședințe întregi de cardio și tonifiere, iar Ozana Barabancea are mai bine de un an de când „s-a mutat” în sala de fitness.

Abdomen cu pătrățele? Antrenorul vedetelor te ajuta

Greu, dar nu imposibil. Alexander Florescu susține clar că există două reguli de bază clare pe care dacă le respecți, rezultatele nu vor întârzia să apară.

„În ceea ce privește activitatea fizică, este clar. Un antrenament corect efectuat, urmărit de un specialist în domeniu, este alegerea ideală. Acum sigur că mulți dintre noi credem că știm ce și cum să facem, însă atunci când rezultatele întârzie să apară, intrăm în panică. Ca să evităm această situație și pierderea inutilă de timp, mai bine acționăm corect din start”, declară antrenorul de fitness.

Dacă situația activității fizice am rezolvat-o, acum este indicat să analizăm cum stau lucrurile din punctul de vedere al alimentației. Auzim tot mai des afirmația „abdomenul se lucrează în bucătărie”. Acum, nu ne închipuim că ne apucăm de niște exerciții fizice cu accesoriile din bucătărie, ne referim la faptul că alimentația este responsabilă într-o proporție covârșitoare de aspectul abdomenului nostru.

Sfaturi de la Alexander Florescu

  • Nu te înfometa. Mănâncă ce trebuie. Un regim alimentar corect și complet este singurul care te ajută să ajungi la ținta ta.
  • Consumă alimente care aparțin grupurilor de bază: proteine, fructe, legume, cereale. În acest caz, este de asemenea de preferat să iei legătura cu un nutriționist sau un specialist în nutriție.
  • Ai răbdare. Fii consecvent, motivat și perseverent.
Publicat: 04 feb. 2019, 16:34 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă