Legendarul actor Kirk Douglas a implinit 102 ani! Ce invataturi despre viata a transmis la aceasta varsta memorabila!

Publicat: 12 dec. 2018, 18:33 Autor: madalina m. Vedete

Kirk Douglas a implinit 102 ani pe data de 9 decembrie a acestui an.

Actorul de legenda de la Hollywood a obisnuit pe toata lumea sa dea o petrecere de pomina, de ziua lui! Asa s-a intamplat si anul acesta, cand Kirk Douglas a implinit 102 ani, iar evenimentul a trebuit celebrat cum se cuvine. Ajuns la o varsta memorabila, el inca se afla afla in putere si e lucid.

Kirk Douglas a implinit 102 ani si a dat o petrecere pe cinste!

Kirk Douglas a sarbatorit impreuna cu familia sa, formata din nume grele din industria filmului american, dar si cu prieteni precum regizorul Steven Spielberg. La varsta de 102 ani, el a transmis si un mesaj prin care a dorit sa le atraga atentia tuturor. Actorul e fost ingrijorat pentru lumea din ziua de astazi, dar si pentru ca ura dintre oameni a devenit ceva comun si acceptat cu usurinta.

Legendarul actor Kirk Douglas a implinit 102 ani

Intr-un interviu pe care l-a acordat presei americane, Kirk Douglas a vorbit despre viata lui la varsta de 102 ani, alaturi de preocuparile sale, de viitor! La petrecerea sa, insa, asa cum o dicteaza traditia, au participat doar familia si prietenii foarte apropiati.

„Toti baietii mei vor fi acolo, precum si multi dintre nepoti. Si prieteni buni precum Jeffrey Katzenberg, Steven Spielberg sau Ron Meyer”, spunea actorul, cu putin inainte de marele eveniment.

La aniversarea celor 102 ani de viata, Kirk Douglas a mai marturisit ca isi doreste ca lumea sa fie un loc mai sigur pentru copiii si nepotii tuturor. „Exista atat de multa animozitate acum, iar dorinta mea este ca oamenii sa se trateze reciproc cu bunatate si respect!”, a mai conchis legendarul actor.

Legendarul actor Kirk Douglas a implinit 102 ani

Totodata, acesta lucreza in prezent la o noua carte, alaturi de asistenta sa, Grace Eboigbe, iar in restul timpului sta foarte mult cu sotia, Anne Buydens, in varsta de 99 de ani.

Kirk Douglas a implinit 102 ani si a fost intrebat de reporterii americani daca are o lista de lucruri pe care si-ar dori sa le mai realizeze la aceasta varsta. „Am avut o viata minunata si am o familie fantastica! Sunt recunoscator pentru tot ceea ce mi s-a dat!”, a fost replica lui Kirk Douglas.

(sursa: people.com)

Publicat: 12 dec. 2018, 18:33 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă