Ozana Barabancea, umilita de Iulia Albu. Ce a spus fosta vedeta Kanal D despre soprana

Publicat: 13 oct. 2018, 19:51 Autor: D. C. Vedete

A slabit cu mare efort si acum se poate lauda cu o silueta de adolescenta.

Dar asta nu o impiedica pe Ozana Barabancea sa nu gafeze la capitolul vestimentatie. Ultima poza publicata de soprana pe contul ei de Facebook i-a adus critici. Si nu de la fani, ci de la celebrul fashion editor, fosta vedeta Kanal D. Ozana Barabancea a fost umilita de Iulia Albu.

Soprana s-a afisat la un eveniment monden intr-o tinuta cool. Ozana Barabancea a purtat o pereche de pantaloni din piele care s-au mulat pe noua ei silueta. Dar si pe lenjeria intima care s-a vazut cu ochiul liber. Acest lucru a fost suficient pentru ca Iulia Albu sa fie taioasa!

Ozana Barabancea, umilita de Iulia Albu

Ozana Barabancea, umilita de Iulia Albu. Ce a spus fosta vedeta Kanal D despre soprana„O ador pe Ozana Barabancea, însă nu pot să nu fiu Iulia Albu. Și cum aceasta este o situație WOW sau BAU, zic să o facem până la capăt.

Lenjeria intimă nu trebuie să fie niciodată vizibilă prin textura unui pantalon care nu este semi-transparent, glezna și laba piciorului ar fi optim să nu arate bandajate decât dacă sunt cu adevărat, iar unele lucruri trebuie acoperite inteligent.

Ozana Barabancea, umilita de Iulia Albu. Ce a spus fosta vedeta Kanal D despre sopranaÎn rest îmi place Ozana. Și pentru că îmi este atât de dragă, în această săptămână, o vom decora cu un trofeu BAU”, a concluzionat Iulia Albu.

Publicat: 13 oct. 2018, 19:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă