Suma imensa pe care o castiga Bianca Dragusanu la Kanal D! Adevaratul motiv pentru care vedeta nu mai este la emisiunea ‘Te vreau langa mine’

Publicat: 07 aug. 2018, 11:46 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Bianca Dragusanu nu mai este prezentatoarea emisiunii 'Te vreau langa mine' de la Kanal D.

28 iulie a fost ultima emisiune a vedetei, ea fiind inlocuita ulterior cu Andreea Mantea. Blondina a preluat show-ul inca de anul trecut, cand a inlocuit-o pe Gabriela Cristea.

Aceasta trebuia sa fie prezenta de luni pana sambata pe post, in direct,  iar pentru acest lucru primea 3000 de euro lunar, conform Click!

Dupa ce s-a aflat ca Andreea Mantea este cea care va fi la carma emisiunii Te vreau langa mine, speculatiile au inceput sa apara. Bruneta este preferata turcilor, ea fiind destul de discreta cu viata persoanala. Dar sa revenim la Bianca si la plecarea ei de la Kanal D.

Motivul plecarii Biancai Dragusanu de la Kanal D ar fi tocmai relatia pe care aceasta a inceput-o cu Tristan Tate, dupa ce s-a despartit de tatal fetitei sale, Victor Slav.

Mai mult de atat, in urma cu cateva saptamani, Bianca Dragusanu a fost prezenta in emisiunea lui Teo Trandafir, unde a facut mai multe replici acide, lucru care nu ar fi fost pe placul sefilor de la Kanal D.

Suma imensa pe care o castiga Bianca Dragusanu la Kanal D!

Teo Trandafir a intrebat-o pe Bianca cum a inceput relatia cu Tristan Tate, insa, la un moment dat, blondina a devenit iritata ca trebuie sa povesteasca cu lux de amanunte cum a descurs totul.

‘Ne-am dat seama ca avem mai multi prieteni in comun, dupa care am iesit din oras sa luam cina.  Am fost surprinsi de paparazzi, iar eu sunt aici nevoita sa vin si sa spun ‘Da, Teo, am iesit, imi asum!’, i-a dat replica Bianca lui Teo.

Acest lucru a deranjat-o enorm pe prezentatoarea tv si a punctat faptul cu Bianca Dragusanu nu a fost fortata sa vina la emisiune si sa povesteasca si ca este libera sa paraseasca platoul, daca nu mai doreste sa dea detalii despre cele intamplate.

”Nu esti nevoita pentru ca nu faci nimic din ceea ce nu iti doresti. In momentul in care nu iti mai doresti aceasta conversatie esti libera sa te ridici si sa pleci. Nu ti-am pus nicio intrebare care sa te fi vexat. Inainte de a fi nevoita sa imi dai mie explicatii, tu te-ai pupat pe gura cu omu”, i-a raspuns si Teo Trandafir.

Publicat: 07 aug. 2018, 11:46 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă