Bianca Dragusanu, motivul concedierii din Kanal D. Blonda ar fi tradat postul TV

Publicat: 03 Aug. 2018, 12:31 Vedete

Zilele trecute, lumea mondena a fost socata de anuntul plecarii blondei de la Kanal D.

Bianca Dragusanu ar fi marturisit ca decizia ii apartine. Si-a dat demisia pentru a avea mai mult timp pentru fiica ei si a lui Victor Slav, Sofia. In plus, vrea sa se ocupe mai atent de afacerea ei cu haine. Dar se pare ca motivul plecarii este altul.

Conform Libertatea.ro, Bianca Dragusanu a fost data afara din Kanal D pentru ca a tradat postul. Nu e vorba de faptul ca Bianca vrea „să dedice mai mult timp fiicei sale şi propriilor afaceri”. Ci de faptul ca toate informatiile legate de viata ei personala s-au aflat in presa, in alte surse.

In luna mai, Victor Slav, fost prezentator WOWbiz, a anuntat Kanal D ca s-a despartit de Bianca. Urma ca in saptamanile urmatoare sa se mute din apartamentul ei. Kanal D a decis sa publice informatia intr-un mod in care imaginea celor doua vedete Kanal D sa nu fie afectata.

Bianca Dragusanu, motivul concedierii din Kanal D

Pana cand departamentele PR ale postului au gandit strategia, informatia a aparut in presa, la alte trusturi concurente. Conform unor surse din Kanal D, Bianca ar fi cea care le-a spus unor prieteni din presa de statutul ei social. Cel nou, evident, de burlacita!

Cu toate ca turcii de la Kanal D s-au suparat, acestia ar fi iertat-o pe Bianca Dragusanu. Au fost chemati la discutii pentru a le spune din nou ca, orice modificare in viata lor sociala, trebuie anuntata intai la Kanal D. Totusi, cei doi reprezinta imaginea postului.

Bianca Dragusanu si relatia cu Tristan Tate

Dupa aceasta discutie in care prezentatorii si sefii au cazut de acord, Bianca Dragusanu s-a combinat cu Tristan Tate. Evident, informatia nu a fost o exclusivitate a Kanal D. Bianca si noul ei iubit au fost filmati de concurenta postului turc.

Din nefericire, scuzele blondei nu au mai tinut de data aceasta. Bianca Dragusanu a fost data afara deoarece a vandut exclusivitatile vietii sale personale altor site-uri concurente. Asa ca turcii au decis sa incheie colaborarea cu Bianca Dragusanu care avea un salariu colosal, pe luna!

Publicat: 03 Aug. 2018, 12:31 Vedete
Pe aceeași temă