Teo Trandafir a dat de pamant cu Bianca Dragusanu, in emisiunea ei! Au avut o discutie aprinsa in direct, iar vedeta a fost cat pe ce sa paraseasca platoul

Publicat: 25 Jun. 2018, 13:07 News 3

Teo Trandafir a dat de pamant cu Bianca Dragusanu, in emisiunea ei!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit, iar la cateva zile, vedeta de la Kanal D s-a afisat deja cu alt barbat. Numele lui este Tristan Tate, un englez de 30 de ani, stabilit de mai bine de 3 ani in Romania.

Bianca Dragusanu a fost invitata saptamana trecuta in emisiunea ‘Teo Show’, unde a recunoscut ca are o noua relatie. Prezentatoarea emisiunii ‘Te vreau langa mine’ a dezbatut acest subiect ‘sensibil’ legat de despartirea ei de Victor Slav.

Teo Trandafir a intrebat-o pe Bianca cum a inceput relatia cu Tristan Tate, insa, la un moment dat, blondina a devenit iritata ca trebuie sa povesteasca cu lux de amanunte cum a descurs totul.

‘Ne-am dat seama ca avem mai multi prieteni in comun, dupa care am iesit din oras sa luam cina.  Am fost surprinsi de paparazzi, iar eu sunt aici nevoita sa vin si sa spun ‘Da, Teo, am iesit, imi asum!’, i-a dat replica Bianca lui Teo.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jun. 2018, 13:07 News 3
Pe aceeași temă