Si-a facut aparitia la propria inmormantare! Rudele se pregateau sa il ingroape si au incremenit cand l-au vazut. Ce s-a intamplat cu el

Publicat: 22 iun. 2018, 16:59 Autor: madalina m. Life

Un tanar si-a socat familia, dupa ce si-a facut aparitia la propria inmormantare.

Familia acestuia se pregatea de ultimul drum, atunci cand el si-a facut aparitia la inmormantare. In plus, oamenii cumparasera si cele necesare pentru un astfel de moment. Printre toate acestea s-a numarat si un sicriu, in care credeau ca se afla baiatul pe care il jeleau.

Mai mult, apropiatii erau convinsi ca Juan Ramon Alfonso Penayo murise, dupa ce disparuse fara urma de o saptamana de acasa si nimeni nu a mai stiut de el. Socul a venit insa atunci cand l-au vazut pe tanarul de 20 de ani viu si nevatamat!

Tanarul si-a facut aparitia la propria inmormantare

Familia stia ca Juan Ramon Alfonso Penayo a murit, asa ca au decis sa ii organizeze acestuia o inmormantare, fiind lucrul crestinesc pe care puteau sa il faca. Devastati de pierderea tanarului, oamenii au avut un real soc atunci cand l-au vazut.

Baiatul de 20 de ani, originar din Santa Teresa, in Paraguay, si-a lasat familia fara cuvinte pentru ca initial nimeni nu si-a dat seama cum a fost posibil ca acesta sa fie inca in viata. Mai mult, pana si oamenii legii le confirmasera apropiatilor ca el a murit.

Acesta s-a intors acasa chiar cu putin timp inainte ca sicriul sa fie dus la groapa. Cei din familia lui Juan Ramon Alfonso Penayo au considerat ca e un adevarat miracol ca s-a intors, dar si ca in mod cert trebuie sa fie mana divinitatii.

Tanarul si-a facut aparitia la propria inmormantare

Adevarul a fost insa altul, pentru ca Politia descoperise de fapt ramasitele carbonizate ale unui barbat, dar acesta nu era tanarul in cauza. Rapid ei au presupus ca ar putea fi vorba despre baiatul de 20 de ani, mai ales ca acesta fusese dat disparut de familie.

Auzind vestea cumplita, familia nu a mai asteptat vreo alta confirmare din partea laboratorului unde urma sa fie facuta autopsia, si a decis sa ii organizeze o inmormantare lui Juan, fiind convinsi ca el a murit.

Toata lumea credea ca baiatul a fost ucis de catre traficantii de droguri din zona. Cand acestia s-au intors acasa, pentru ca apucasera sa duca la cimitir ramasitele carbonizate, au avut un soc si l-au observat pe baiat, chiar cand se pregateau de pomenire.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 22 iun. 2018, 16:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă