Justin Bieber e indragostit lulea, dar surpriza, nu de Selena Gomez! Cine e noua lui iubita. Tanara ar fi primit deja inelul de logodna VIDEO

Publicat: 21 iun. 2018, 11:45 Autor: madalina m. Vedete

Justin Bieber e mai indragostit ca niciodata.

Surpriza a fost insa una de proportii pentru fanii artistului, pentru ca el nu s-a intors in bratele Selenei Gomez, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea. In schimb, Justin Bieber a reluat o alta veche relatie.

Cantaretul si iubita lui sunt acum de nedespartit, desi niciunul dintre cei doi nu au confirmat relatia de iubire. Cei doi se cunosteau inca din anul 2015 si s-au impacat de cateva luni, iar recent au petrecut momente impreuna intr-o vacanta in Miami.

Justin Bieber e indragostit lulea
Imediat dupa intoarcerea din Miami, insa, iubita lui Justin Bieber ar fi fost vazuta ca purta un inel de logodna pe deget. Multi se intreaba acum daca artistul a facut pasul cel mare si a cerut-o pe tanara in casatorie.

Desi fanii se asteptau ca Justin Bieber sa reia relatia cu Selena Gomez, dupa ce aceasta s-a despartit de cantaretul The Weeknd, acest lucru nu s-a intamplat. In schimb, tanarul s-a cuplat cu Hailey Baldwin, cea cu care a mai avut o relatie scurta, in 2015.

Hailey e de meserie manechin, iar in vacanta pe care a petrecut-o alaturi de artist acestia au fost de nedespartit. Ei au fost fotografiati in ipostaze romantice, in care se sarutau si se tineau in brate, iar Justin Bieber pare de aceasta data mai indragostit ca oricand.


Si in urma cu cateva zile cei doi au fost surprinsi cand se plimbau prin New York, sau se sarutau de zori in parcul Domino, din Brooklyn, sau stateau unul peste celalalt pe o banca din Manhattan. Relatia lor merge atat de bine, incat a fost observat si un inel de logodna pe degetul lui Hailey Baldwin.

In plus, cantaretul de 24 de ani pare sa fi uitat complet de Selena Gomez, cea despre care a spus de foarte multe ori ca ar reprezenta iubirea vietii sale. Cei doi s-au despartit in 2009, dupa ce si-au catalogat iubirea ca fiind una imposibila.

Apropiatii lui Justin Bieber sustin insa ca el planuieste sa se impace cu Selena Gomez, dar ca profita din plin de timpul liber pana cand va face un nou pas in acest sens. Momentan, el s-a consolat in bratele lui Hailey Baldwin, de 21 de ani, aceasta fiind si nepoata celebrului Alec Baldwin.

(sursa: tmz.com)

Publicat: 21 iun. 2018, 11:45 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă