WOW! Aceasta maratonista a alergat la -40 de grade Celsius. Asa arata imediat dupa ce a terminat competitia: „Durerea pe care am simtit-o…”

Publicat: 28 feb. 2018, 17:13 Autor: madalina m. Life

O tanara pe nume Laura Jones a impresionat o lume intreaga.

Maratonista, in varsta de 29 de ani, a reusit sa isi indeplineasca un vis de-a alerga in cadrul a sapte competitii, dar una dintre ele a reprezentat una dintre cele mai grele provocari din viata sa.

Aceasta a povestit cum a fost sa alerge intr-o competitie in care a inghetat, la propriu, din cauza conditiilor meteo nu tocmai recomandate pentru acest sport. Maratonista originara din Dunvant, in Marea Britanie, a dat dovada si de un curaj iesit din comun.

Aceasta maratonista a alergat la -40 de grade Celsius

Laura Jones a participat la o competitie din Yukon, in Canada, acolo unde a trebuit sa alerge la -40 de grade Celsius. Conditiile meteo de acest tip nu au speriat-o, insa, pentru ca ea a mers pana la capat cu aceasta provocare.

La finalul concursului, maratonista a fost fotografiata. In acele imagini, Laura Jones apare cu chipul complet acoperit de zapada si se poate vedea ca pana si genele i-au inghetat cata vreme a alergat.

Mai mult, faptul ca a folosit si o pereche de ochelari speciali de protectie nu pare sa fi avut nicio importanta, pentru ca acestia nu au ferit-o mai deloc de ger. Maratonista a marutrisit ca acea competitie din Canada a fost una dintre cele mai grele din viata sa.

Aceasta maratonista a alergat la -40 de grade Celsius

Totodata, Laura Jones si-a aratat pana acum performanta in alte 7 competitii, fiecare dintre acestea intr-un alt continent. De asemenea, tanara a strans si 6000 de lire pentru doua asociatii caritabile.

Pana acum ea a alergat in concursuri organizate in Londra, Patagonia, Everest, Insula Rottnest, Australia si Seattle. „Durerea pe care am simtit-o m-a lasat in lacrimi. Singurul mod in care pot explica ce am simtit e sa va imaginati acea senzatie pe care oricine o are daca isi baga mainile inghetate sub un jet de apa fierbinte. E ca o arsura puternica.

Zapada m-a facut sa alunec la aproape fiecare pas, iar ca sa nu cad a trebuit sa imi fortez foarte mult corpul. Au fost muschi pe care de obicei nu ii folosesc, dar care s-au activat in acel moment”, a povestit maratonista Laura Jones.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 28 feb. 2018, 17:13 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă