Zodiile care dau lovitura în anul 2020! Au parte de bani, dragoste și surprize neașteptate

Publicat: 27 Dec. 2019, 21:21 Life

Anul 2020 se anunță a fi înfloritor pentru multe zodii! Printre cei mai ”câștigați” vor fi Berbecii,  Racii și Vărsătorii. 

Cinci zodii se vor bucura de surprize neașteptate în anul ce va urma, chiar începând cu luna ianuarie 2020! Dau lovitura în plan financiar și sentimental. Iată cine va avea un nou an înfloritor:

Zodiac anul 2020 – RAC. În 2020, cel mai activ domeniu de viață al Racilor este cel al relațiilor, al parteneriatelor. Viața socială este intensă și ar fi bine să depui eforturi să atragi în jurul tău persoane binevoitoare, care te vor ajuta în orice situație. Ține minte că anul acesta vei crea legături de prietenie care vor dăinui ani de zile!

De asemenea, reconectarea la viața spirituală ar putea să îți confere mai multă liniște interioară, ajutându-te să ai mai multă răbdare și toleranță.

Zodiac anul 2020 – LEU. Nativii Leu sunt foarte axați pe muncă, carieră, tot ce ține de situația profesională. Își creează propriul drum în afaceri și se dedică în totalitate taskurilor oferite de superiori. Chiar dacă va duce pe umeri multe greutăți, acești nativi se vor bucura de un succes incredibil în plan financiar, la final de lună.

Orgoliile ar putea să îi țină departe de legarea unor noi prietenii, dar, cine știe, e posibil să dea lovitura în viața amoroasă, fiind ceruți sau cer în căsătorie persoana iubită.

Zodiac anul 2020 – VĂRSĂTOR. Anul 2020 le creează Vărsătorilor ocazia să conștientizeze sinele. Vărsătorii intră într-o nouă etapă de viață, iar conștientizarea unor concepții care le-au adus prejudicii le deschide ochii spre un alt viitor. Orgoliul trebuie ținut la o parte, ieșind la suprafață altruismul și bunătatea. Viața i se va schimba radical începând cu luna aprilie a anului 2020. Energia te va menține într-o stare de alertă continuă, dar într-un sens bun.

Vărsătorii căsătoriți sau care fac parte din cupluri neoficializate, dar cu vechime, nu au un an tocmai ușor. Mare atenție la casa iubirii!

Zodiac anul 2020 – SĂGETĂTOR. Relațiile cu familia intră într-o situație mai bună și sunt șanse să ajungeți la un punct comun, dar progresele se fac cu pași mici! Despre viața ta amoroasă în 2020 s-ar putea spune orice, dar nu că te plictisești! Vei avea relații fructuoase, frumoase, înfloritoare. Cei căsătoriți, fie își dau un ”refresh” la viața de cuplu, surprinzându-și sau provocându-și partenerul, fie încearcă să-și recapete încrederea în propria capacitate de seducție. Mare atenție la partenerii care înșală!

Zodiac anul 2020 – BERBEC. Anul 2020 va fi unul destul de dificil pentru nativii Berbec. Astfel că, va exista o criză în familia nativului care va ridica multe semne de întrebare și discuții neplăcute între membri. Chiar dacă vor suferi din cauza celor dragi, în plan financiar se redresează, poate chiar își achiziționează un autoturism sau o casă.

Convingerile celor dragi sunt greu de schimbat, iar din acest punct de vedere nici viața sentimentală nu va străluci în anul 2020. Nativii Berbeci se străduiesc să arate independența, influența și dedicarea pe care o au. Din anul 2020, partenerul își cere drepturile încă de la începutul anului, astfel că luna februarie se anunță dificilă, presărată cu discuții în contradictoriu și reproșuri că neglijezi viața în doi în favoarea vieții profesionale.

Publicat: 27 Dec. 2019, 21:21 Life
Pe aceeași temă