Horoscop marți, 29 decembrie. Finalul de an aduce schimbări majore!

Publicat: 28 Dec. 2020, 16:01 Life
Horoscop marți, 29 decembrie. Finalul de an aduce schimbări majore!

BERBEC
Vreți să închideți un capitol din viață voastră. Va asigurați că puneți totul la punct și puneți stop. Dați pagină și mergeți mai departe.

TAUR
Reluați legătură cu prieteni vechi. În ultima perioada v-ați îndepărtat de toată lumea și v-ați concentrat pe serviciu, așa că acum este cazul să le oferiți atenție și prietenilor.

GEMENI
Relația sentimentală stagnează de o bună perioada de timp. Aveți impresia că nu va îndreptăți către o direcție bună și va provocați partenerul de viață la o discuție serioasă.

RAC
Începeți să puneți în practică o promisiune făcută acum mai multă vreme. Va simțiți mulțumiți din punct de vedere moral, pentru că aveați o mare responsabilitate pe umeri.

LEU
Primiți laudele și aprecierea celor din jur astăzi pentru reușitele voastre din ultima perioada. Bucurați-va pentru că aveți toate motivele.

FECIOARA
Va implicați într-un proiect care va poate aduce pe lângă faima și o creștere a veniturilor lunare. Important este să va țineți te treaba și să fiți devotați.

BALANȚĂ
Așteptați de multă vreme pe cineva în vizită și astăzi dorința va fi îndeplinită. O să petreceți câteva ore în compania unui prieten adevărat care o să va încarce cu energie pozitivă.

Citește și: Obiceiuri în Ajunul Anului Nou și superstiții de Revelion

SCORPION
Aveți multă încredere în voi și bine faceți. Știți foarte bine care sunt punctele voastre forțe, dar și slăbiciunile și ce trebuie să faceți că să va atingeți obiectivele.

SĂGETĂTOR
E o zi minunată pe care o veți petrece alături de persoană iubita. Depanati amintiri, va faceți planuri de viitor și înțelegeți cât este de importantă această persoană în viață voastră.

CAPRICORN
Nu lăsăți pe mâine ceea ce trebuia să terminați acum. În următoarea zi pot să apară alte lucruri urgențe și o să fiți nevoiți să amânați din nou.

VĂRSĂTOR
Ați pus ochii pe ceva destul de scump, așa că v-ați apucat să economisiți. Nu va interesează decât să strângeți suficienți bani încât să va puteți cumpără obiectul mult visat.

PEȘTI
Problemele de la serviciu va împiedică să acordați atenție și persoanei iubite, care se simte cam neglijată. Lăsați grijile și petreceți o zi minunată lângă cei dragi.

Publicat: 28 Dec. 2020, 16:01 Life
Pe aceeași temă