Zodiac floral. Ce floare te reprezintă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Publicat: 10 Apr. 2020, 10:00 General
Zodiac floral. Ce floare te reprezintă în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Zodiacul floral este dedicat în special femeilor. În funcție de luna în care v-ați născut, există o floare care corespunde perfect personalității voastre. Fie că este vorba despre superbele flori de primăvară, care anunță trezirea la viață sau că vorbim despre plantele care rezistă în condițiile dificile de iarnă, fiecare reprezintă un simbol aparte și cu siguranță vă veți regăsi printre ele.

Ce flori corespund lunilor de primăvară și vară

Pentru că încă ne aflăm în zodia Berbecului, vom începe zodiacul floral cu acest semn. Astfel, floarea care vă reprezintă cel mai bine este fără îndoială caprifoiul. Explicația este simplă: femeile născute în zodia Berbec sunt pline de farmec și sunt ca un magnet pentru cei din jur. Dulceața caprifoiului este irezistibilă pentru albine, la fel cum și nativele acestei zodii sunt percepute de restul oamenilor. În plus, parfumul acestei flori este unul special, exact ca și personalitatea Berbecului.

Taur – cea mai potrivită floare pentru această zodie este macul. Un lan plin de maci înfloriți reprezintă visul oricărei femei născute sub acest semn zodiacal.

 

 

 

Culoarea aprinsă a acestei flori corespunde perfect cu personalitatea puternică pe care o aveți. Impulsivă și mereu în căutarea dreptății, femeia Taur se adaptează repede oricărei situații, indiferent cât de dificilă este aceasta. La fel ca și macul, care rezistă în orice condiții.

Gemeni – lavanda și liliacul sunt florile Gemenilor. Fiind o zodie mutabilă, nativii din Gemeni sunt mereu în căutare de lucruri noi, de provocări și de aventuri.

Femeia născută în această zodie este foarte comunicativă și se face repede observată. La fel ca și mirosul liliacului sau a florii de lavandă.

Rac – florile albe vi se potrivesc cel mai bine, în special trandafirii. Femeia Rac este blândă, altruistă și foarte atentă la nevoile celor din jur. Astfel, albul florlor vă caracterizează cel mai bine personalitatea emotivă și sensibilă și inocența de care dați dovadă de cele mai multe ori.

Leu – nativele din această zodie sunt guvernate de Soare, astfel că floarea-soarelui le reprezintă cel mai bine. Regina Zodiacului, cum mai este denumită femeia Leu, are o personalitate greu de ignorat și-și va face simțită prezența în orice situație.

Așa cum floarea-soarelui se face observată de la depărtare, la fel se întâmplă și cu nativele din Leu. Acestea adoră să fie în centrul atenției.

Pești – femeia Pești este emotivă și senzuală și de multe ori pare că trăiește într-o lume a visurilor și nu în realitate. Tocmai de aceea, floarea care o caracterizează cel mai bine este sensibilul și grațiosul nufăr.

Zodiacul floral pentru cei născuți toamna și iarna

Fecioară – floarea-de-colț le reprezintă cel mai bine pe nativele acestei zodii. O floare rară și absolut încântătoare, la fel ca și femeile Fecioară. Pline de afecțiune, îngrijite și sociabile, acestea se lasă mai greu cucerite, exact ca și floarea-de-colț.

Balanță – trandafirul este fără îndoială floarea perfectă pentru Balanțe.

Elegante, cu mult bun simț și romantice, nativele acestei zodii se regăsesc în frumusețea trandafirilor.

Scorpion – bujorii li se potrivesc cel mai bine acestor femei. Cu o personalitate puternică și uneori chiar recalcitrantă, nativele din Scorpion sunt însă persoane pe care te poți baza oricând. Așa cum bujorul te încântă prin mirosul lui, așa și o astfel de femeie va atrage cu siguranță atenția asupra ei.

Săgetător – femeile din această zodie sunt asemănate de cele mai multe ori cu narcisele. Pot fi egoiste, individualiste și reci, dar în același timp naturale și sincere.

Cum narcisa este o floare de primăvară, care anunță începutul unei noi perioade, așa și femeile Săgetător sunt pline de optimism și energie pozitivă.

Capricorn – garoafa este floarea perfectă a femeilor Capricorn. Ambițioase, autoritare și sigure pe ele, aceste native nu se dau la o parte de la nimic până nu își ating scopul. Rezistenta garoafă se potrivește de minune cu personalitatea femeii Capricorn.

Vărsător – femeia Vărsător este unică, la fel ca și orhideea. Personalitatea frumoasă a celor născute sub acest semn zodiacal atrage oamenii.

La fel ca și superba orhidee, dacă o femeie Vărsător nu are parte de iubire și de atenție, își pierde din strălucire.

Publicat: 10 Apr. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă