Zodia pentru care se întorc problemele din trecut. Apare cineva toxic în viața ei. Urania, previziuni complete

Publicat: 26 nov. 2023, 11:32 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
Zodia pentru care se întorc problemele din trecut. Apare cineva toxic în viața ei. Urania, previziuni complete

Urania spune că o zodie e urmărită de trecut. Astfel, problemele vechi o vor măcina în următoarea perioadă. alți nativi în schimb sunt preocupați doar de ei înșiși.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul complet pentru săptămâna următoare. Fiecare zodie în parte are preocupările sale, de la care nu se vor abate. Unii nativi sunt concentrați pe aspectul fizic, alții pe realizări mai mari.

Conform horoscopului prezentat de Urania, Berbecul trăiește în trecut. Nativii acestei zodii rămân blocați în vechile probleme, care pot fi destul de enervante. Iar asta se resimte și în activitatea lor de zi cu zi.

„Vechile probleme bănești rămân actuale, doar că unele aspecte din trecut, apăsătoare sau enervante, s-au (mai) risipit și nu a mai rămas decât teama de o eventuală destabilizare sau alterare a regimului de muncă cu efecte directe asupra salarizării”, avertizează Urania.

Urania aduce noi vești pentru acestei două zodii

Pentru nativii din zodia Taur, următoarea perioadă este legată de bunăstarea lor. Astfel, cei născuți sub acest semn zodiacal se gândesc mai mult ca oricând la aspectul fizic, dar și la lucrurile care le aduc plăceri și bucurii personale.

„Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate și preocupări legate de bunăstarea lor trupească, de aspectul fizic ori de îndemnurile (chefuri, pofte) pe care mintea și sufletul lor le vor transmite, subliniind nevoia de reechilibrare prin intermediul plăcerilor și al bucuriilor”, adaugă astrologul. Citește mai multe aici.

Publicat: 26 nov. 2023, 11:32 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă