Zodia care va avea parte de o mare cumpănă. Două planete retrograde o lovesc din plin. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Publicat: 12 nov. 2023, 15:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
Zodia care va avea parte de o mare cumpănă. Două planete retrograde o lovesc din plin. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie are parte o cumpănă. E bine să fie atentă, pentru că două plante o lovesc din plin. Alți nativi în schimb trăiesc o perioadă interesantă.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. O zodie are parte de o cumpănă, iar alți nativi își recâștigă energia.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Racul este cel care are parte de o cumpănă existențială, poate chiar și mai multe în aceeași perioadă.

Previziuni complete

Nativii acestei zodii au două plante retrograde care aduc neînțelegeri, dar și dileme. De asemenea, pot exista blocaje care la rândul lor generează insomnii ori stări neplăcute. În orice moment, totul poate exploda.

„Cumpene existențiale la drum scurt pentru unii, pe cea de-a treia casă a horoscopului general, iar pentru alții la drum lung. Avem un Neptun retrograd și un Saturn retrograd și pe cea de-a noua casă a horoscopului general.

Pot apărea neînțelegeri, dileme evolutive, spirituale, blocaje ce vă pot da insomnii. Un lucru e cert: ceva mocnește și mocnește acolo, oricând fiind gata să dea pe dinafară”, avertizează astrologul, conform news18.ro.

Mariana Cojocaru anunță zile bune pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Leu, astrologul anunță în schimb o perioadă ceva mai interesantă. Cei născuți sub acest semn zodiacal au avut de traversat momente dificile dar și șocuri.

Lucrurile s-ar putea schimba însă în următoarele zile. Au niște ”restanțe”, astfel că s-ar putea să iasă soarele și pe strada lor în curând.

„Tabloul arată mai bine pentru săptămâna următoare. Doar cei cu restanțe din ultimul an, nesoluționate, pot avea o perioadă dificilă, cu șocuri”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Publicat: 12 nov. 2023, 15:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă