Zodia care va avea parte de 3 zile de vis. Urania, previziuni complete: Apare și o persoană specială

Publicat: 19 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care va avea parte de 3 zile de vis. Urania, previziuni complete: Apare și o persoană specială

Urania a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Astrologul spune că o zodie va fi schimbată total. Cei din jur ar putea să nu o mai recunoască. Alţi nativi în schimb, se vor concentra pe partea financiară. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Urania spune că vin zile agitate, zile de odihnă pentru unii nativi, dar și schimbări în cazul altora.

Previziuni zodia Rac

Racii au nevoie de odihnă și se pare că primesc ceea ce vor. De această dată, astrele se aranjează și în favoarea nativilor acestei zodii. Ar putea chiar și să întâlnească o persoană specială.

„Raci vor avea parte de câteva zile în care se vor putea odihni în tihna unui confort mental, psihic sau spiritual prin preocupări rafinate, superioare, care să le dea satisfacție”, spune Urania.

Previziuni zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu pe de altă parte, următoarele zile se axează pe partea financiară. Cei născuți sub acest semn zodiacal cooperează cu cei din jur şi au grijă să nu existe pierderi.

„Registrul financiar care funcționează grație intervenției sau cooperării cu diferite persoane sau instituții, cel puțin pe „hârtie”, nu prezintă riscuri”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Fecioară

În ceea ce le privește pe Fecioare, aici vor exista schimbări radicale. Deși acești nativi nu îşi schimbă prea des ideile atunci când au încredere în ele, de această dată lucrurile vor sta diferit. Devin mai disponibili și de asemenea, își schimbă rapid părerile.

„Nativii, mai ales cei maturi, vor da dovadă de fixism și de o disponibilitate limitată în a-și schimba opiniile, părerile sau convingerile pe fondul valului de înnoiri care îi provoacă din toate părțile”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 19 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă