Zanni vrea să dea lovitura cu picturile sale! Cât cere câștigătorul de la Survivor România pe un tablou: „Doamne ferește, dar…”

Publicat: 11 iul. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Zannidache și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. Acesta a postat un clip în care își arăta talentul pe care nu l-a arătat până acum în faţa celor care-l urmăresc.Pe lângă pasiunea pentru muzică, Zanni are și una pentru desen. El s-a filmat în timp ce crea un tablou și a dezvăluit prețul la care l-ar putea vinde.

Nimeni nu se aștepta ca Zanni să fie atât de talentat la desen. Artistul nu doar că se pricepe, dar îşi doreşte să facă şi o afacere din pasiunea sa. Fanii s-au arătat încântați de opera lui Zanni și i-au lăsat comentarii de susținere.

Zanni își pune tablourile la vânzare

Zanni a reușit să câștige două sezoane din emisiunea Survivor. Astfel, trapper-ul a câștigat o sumă considerabilă de bani pe care a decis să o investească în viitorul său. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și cumpere o locuinţă, un loc pe care îl poate numi acum „acasă”. Mai mult, el are planuri mari pentru viitorul său financiar. Își dorește să-și dezvolte propria afacere, cu speranța de a obține venituri constante în următorii ani.

Cântărețul petrece mai puțin timp în online, cel mai probabil pentru a se relaxa după lunile petrecute în jungla dominicană. El a dorit să le arate fanilor cu ce se ocupă în timpul liber, când nu este prezent pe rețelele de socializare. Conform Cancan, un tablou desenat de Zanni costă 350 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

Cum au reacționat fanii

„Vărul nostru preferat se pricepe la toate./ Foarte mișto desenul!”/ „Talent, nu glumă. Există ceva oare la ce să nu te pricepi tu, Zannidache?”/ „Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea???”/„Există ceva la care să nu te pricepi?, au fost unele dintre reacțiile urmăritorilor lui Zannidache.

Ce planuri de viitor are Zanni

Înainte de finala Survivor, Zanni a dezvăluit într-un interviu Viva ce va face cu banii dacă va câștiga.

„Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023.” , spunea Zanni la momentul respectiv.

Sursă foto: social media

 

Publicat: 11 iul. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×