Zanni, țepuit de Alex Velea cu 100.000 de euro?! Postarea care a stârnit un val de controverse: ”Am fost păcălit!”

Publicat: 14 nov. 2023, 10:46 Autor: Alina Nistor Vedete

Zanni lansează acuzații dure și spune că a fost țepuit cu 100.000 de euro! Postarea controversată i-a făcut pe fani să se gândească imediat la Alex Velea.

Zanni are o poveste de viață impresionantă. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat. Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui avea să se schimbe.

Iar odată cu participarea la ”Survivor România”, viața lui Zanni chiar s-a schimbat la 180 de grade. Protejatul lui Alex Velea a câștigat marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, și și-a cumpărat casa la care visa. Recent, însă, a făcut o postare pe Instagram care a stârnit un val de controverse. A dezvăluit că ar fi fost furat de nu mai puțin de 100.000 de euro, iar toți se gândesc că acuzațiile se îndreaptă către Alex Velea.

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, este postarea pe care Zanni a făcut-o pe Instagram.

Zanni: ”Nu pot să recuperez nimic”

Nu a rostit numele lui Alex Velea, dar Zanni a făcut referire la toată lumea atunci când a dezvăluit țeapa prin care ar fi trecut. Se știe că nu a avut colaborări doar pe plan muzical, ci și în ceea ce privește galele RXF. Până în momentul de față, Alex Velea nu a avut nicio reacție.

„Nu pot recupera nimic și nici nu am intenția să recuperez ceva. Sunt doar dezgustat că am fost păcălit. Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată. E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%.

Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent…Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine. Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat”, a declarat Zanni pentru fanatik.ro.

SURSA FOTO: Instagram

 

Publicat: 14 nov. 2023, 10:46 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×