“Young Rock”, serial despre tinerețea lui Dwayne Johnson, va fi lansat în toamna lui 2020

Publicat: 12 Aug. 2020, 14:01 News
“Young Rock”, serial despre tinerețea lui Dwayne Johnson, va fi lansat în toamna lui 2020

Celebrul Dwayne “The Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor în 2019, este eroul principal și directorul executiv al unui nou serial, programat să apară în această toamnă, pe NBC. Seria de 11 episoade se va numi “Young Rock” și va fi o autobiografie a anilor trăiți de Johnson înainte de a deveni multimilionarul care este astăzi.

“The Rock” a anunțat mai devreme în 2020 faptul că fanii săi se vor putea delecta cu un serial care-i va urmări anii tinereții, însă vestea oficială a venit abia săptămâna trecută. Actorul a și glumit puțin, spunând că povestea va fi un adevărat “rollercoaster” de situații și sentimente. Ba chiar a precizat că prietenii săi îi spun mereu că este doar un Forrest Gump tatuat, deoarece viața sa a fost plină de evenimente până să împlinească 21 de ani.

Ultimul rol jucat de Dwayne Johnson a fost cel al doctorului Xander “Smolder” Bravestone, în “Jumanji: Next Level”, film apărut în 2019. Această peliculă din serie a venit la doar doi ani distanța de “reboot-ul” clasicului film Jumanji (1995), care îl avea ca protagonist pe Robin Williams. Deși nu existau așteptări extraordinare înainte de apariția filmului, “Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu “The Rock” pe afiș, s-a bucurat de un succes uriaș. Nebunia declanșată de “Jumanji: Welcome to the Jungle” a ajuns și pe piața jocurilor video, unde Funsolve LTD a lansat, pe 8 noiembrie 2019, Jumanji: The Video Game. Jocul se încadrează la categoria acțiune-aventură și este disponibil pentru cumpărare pe Steam, pentru utilizatorii de desktop. De foarte mare succes s-a dovedit a fi și slotul Jumanji – lansat de NetEnt în 2018, care poate fi jucat la adresa casino.efortuna.ro alături de multe alte de titluri de la furnizori de top, precum Novomatic, EGT, Apollo, NetEnt sau Playtech.

Dwayne “The Rock” Johnson este un tip carismatic, care nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așa că i-a fost extrem de ușor să ofere detalii despre noul serial “Young Rock” ce va debuta în toamnă. Actorul a dezvăluit faptul că nu va fi pus neapărat într-o lumină pozitivă, ci serialul va spune fidel cum a fost viața sa până la o anumită vârstă. Cu bune, cu rele, nimic nu va fi ținut secret. Asta înseamnă că fanii vor sta “ca pe ghimpi” până când serialul va fi lansat în toamnă.

După cum menționam în introducere, în 2019, Dwayne Johnson a fost cel mai bine plătit actor de la Hollywood, încasând aproape $90 de milioane. Simpla sa prezență într-un film sau serial se pare că garantează succesul acestuia. “Jumanji: The Next Level” a încasat aproximativ $800 de milioane pe întreg mapamondul. De-a lungul carierei, “The Rock” a mai jucat în filme care s-au dovedit adevărate “blockbustere”, precum “Rampage” (2018), legendara serie “Fast & Furious” (2001) sau ”Infernul din zgârie-nori” (2018).

 

Publicat: 12 Aug. 2020, 14:01 News
Pe aceeași temă