Mel Gibson a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul a stat o săptămână internat în spital

Publicat: 24 Jul. 2020, 13:34 Vedete

Celebrul actor Mel Gibson a fost internat în spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul de 64 de ani a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie a acestui an, însă abia acum s-a aflat că actorul și regizorul Mel Gibson a fost internat în spital timp de o săptămână. Vedeta din ”Lethal Weapon” a fost internată într-o unitate spitalicească din Los Angeles. Mel Gibson a fost tratat cu medicamentul Remdesivir. A fost și retestat, rezultatul fiind negtiv, dar pozitiv pentru anticorpi, arată Antena 3.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”, a declarat reprezentantul lui.

Mel Gibson a jucat în filme celebre, precum: ”Braveheart” (1995), ”The Passion of the Christ” (2004), ”Lethal Weapon”, ”Hacksaw Ridge” (2016), ”Mad Max” (1979), ”Apocalypto” (2006), ”The Patriot” (2000), ”Blood Father” (2016), ”Signs” (2002), dar și în ”Edge of Darkness” (2010), ”Daddy’s Home 2” (2017).

În prezent, actorul Mel Gibson locuiește cu Rosalind Ross, partenera lui, în California. Cei doi sunt împreună din 2014, iar în urmă cu trei ani au devenit părinții unui băiețel. Este al noulea copil al lui Mel Gibson.

Situația în SUA este gravă! Câte persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Potrivit worldometers.info, în Statele Unite ale Americii, 4.170.333 de persoane au fost confirmate pozitive cu noul coronavirus. Dintre acestea, 1.980.432 de persoane s-au vindecat și au fost externate, iar 147.342 de persoane și-au pierdut viața din cauza virusului.

Pe primele locuri, la recordurile de infectări, se află New York, California, Florina, Texas și New Jersey. Printre teritoriile care au înregistrat cazuri puține de infectare cu noul coronavirus se află Hawaii, Vermont, Alaska, dar și Montana și North Dakota. În anumite zone, ca de exemplu California, autoritățile au luat decizia de a introduce starea de urgență.

Publicat: 24 Jul. 2020, 13:34 Vedete
Pe aceeași temă