Wow ce mare s-a facut Rianna, fiica Corinei Danila! Ea si mama ei au petrecut o vacanta de lux in Grecia!

Publicat: 16 Aug. 2018, 16:31 Vedete

Vedeta de televiziune a postat o multime de fotografii cu fiica sa si este foarte mandra de faptul ca Rianna a devenit o adolescenta in toata regula.

Wow ce mare s-a facut Rianna, fiica Corinei Danila! Cat seamana cu ea. Corina Danila a fost una dintre cele mai mari vedete de televiziune din anii 2000, in ultima perioada insa mult mai discreta iar cariera ei nu se mai desfasoara in lumina reflectoarelor.

Vedeta a ales sa-si petreaca timpul cu fetita ei de 14 ani, Rianna care tocmai a dat examenul de capacitate in aceata vara. Iar Corina i-a facut fiicei sale cadou o excursie in Grecia dupa ce a reusit sa obtina nota 9.47 la finalizarea celor 8 clase. Cele doua care incep sa semene din ce in ce mai mult, mai ales dupa ce Corina Danila a slabit mai bine de 20 de kilograme au vizitat Atena iar apoi au ales sa faca plaja in Attiki.

„E mai înaltă decât mine. De altfel seamănă cu tatăl ei și da, avem buletin. Sunt emoționată pentru că ne pregătim de examenul de Capacitate care va fi în 6 săptămâni de acum înainte. Sincer acum, fără glumă, avem emoții și ne pregătim pentru acest examen chiar important. Nu e cazul să o cicălesc să învețe. Este foarte conștientă de valoarea ei și de ceea ce dorește să facă pe viitor”, a povestit Corina Danila intr-un interviu acordat ziarului tabloid libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Aug. 2018, 16:31 Vedete
Pe aceeași temă