What’s Up este în doliu. Bunicul lui s-a stins din viață: ”Ne vedem acolo sus”

Publicat: 29 Apr. 2021, 11:20 Vedete

What’s Up trece prin momente foarte grele, după ce bunicul său s-a stins din viață. Cântărețul a tranmis un mesaj, după moartea persoanei dragi, iar acum se pregătește de ceremonia funerară.

Artistul What’s Up a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care le spune urmăritorilor săi că bunicul lui s-a stins din viață. Mesajul a fost postat seara trecută. Pentru artist, ultima periodă a fost una zbuciumată, deoarece bărbatul s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate.

”Dumnezeu să te ierte bunicule 😘🥰😍 Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! original gangsta: Vasile Balamuc ❤️”, a spus What’s Up pe Instagram.

What’s Up se confruntă cu probleme grave de sănătate

What’s Up a fost recent invitat într-o emisiune TV, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase. Celebrul artist a dezvăluit că în ultima perioadă problemele sale de sănătate s-au accentuat şi mai mult. Artistul a dezvăluit că are probleme cu inima şi a recunoscut faptul că nu este atât de bine, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de la viaţa agitată pe care o trăieşte.

Mai mult decât atât, cântăreţul a simțit nevoia să-și ceară iertare tuturor persoanelor pe care le-a supărat.

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită.

De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a mărturisit artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: captură video YOutube

Publicat: 29 Apr. 2021, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă