Vreme caniculara in septembrie! Meteorologii nu au vesti prea bune

Publicat: 02 sept. 2019, 10:26 Autor: Simona News 3
Vreme caniculara in septembrie! Meteorologii nu au vesti prea bune

Se pare ca mai dureaza pana cand toamna isi va intra in drepturi, fiind un motiv de bucurie pentru majoritatea romanilor.

Vreme caniculara in septembrie! In mare parte din tara ne vom confrunta cu temperaturi extrem de ridicate pentru aceasta perioada. Astazi si maine temperaturile se mentin ridicate in special in sudul si in vestul tarii.

Insa de maine noapte un front de aer rece va patrunde deasupra Romaniei si va aduce cu el ploi dar si scaderea temperaturilor. Potrivit ANM, in decursul zilei de luni vremea se va mentine calduroasa, maximele urcand pana la 35 de grade, minimele coborand pana la 8 grade.

Vreme caniculara in septembrie

Vreme caniculara in septembrie

Cel mai cald insa va fi in Muntenia si Oltenia, unde mercurul din termometre va arata chiar si 35 de grade la amiaza. Insa de miercuri vremea se va mai racori si chiar va ploua in mai multe regiuni.

„Miercuri se mai răcorește un pic. Va pătrunde un aer mai rece din Europa. Maximele vor porni de la valori de 21-23 de grade în depresiuni pentru jumătatea de sud-vest a țării”, a spus Elena Cordoneanu, potrivit Realitatea.

Cei care vor ca temperaturile sa se mentina ridicate in continuare se pot bucura, fiindca spre finalul săptămânii, temperaturile vor creste si vor fi mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta data.

Publicat: 02 sept. 2019, 10:26 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă