Vrei sa slabesti rapid pana de sarbatori? Dieta NUPO este solutia!

Publicat: 22 dec. 2022, 13:31 Autor: Camelia Arhiva

Ne mai despart cateva zile pana de sarbatori si stim cu toti cat de mari si de imbelsugate vor si mesele. Vizite multe, intalniri cu familia sau prietenii, toate se incep si se termina cu mancare. Si cum romanii sunt recunoscuti pentru mancarurile traditionale savuroase si pline de calorii, trebuie sa ne pregatim organismul asa cum trebuie pentru dezmatul culinar de la sfarsit de an.

Nu ati reusit sa va atingeti obiectivele de slabire anul acesta? Nu trebuie sa va faceti griji. Pana de Craciun aveti suficient timp sa scapati de cateva kilograme in plus, simplu, rapid si sanatos.

Solutia vine din tarile scandinave si se numeste NUPO. O dieta absolut revolutionara, sigura, rapida si eficienta.  Dieta Nupo este o dieta stiintifica, atent si continuu studiata, care ii certifica siguranta pentru sanatatea umana si eficienta in procesul de slabire.

Dieta de slabit Nupo este alternativa sigura si sanatoasa la dietele deja existente si ofera produse dietetice pentru cei care doresc sa urmeze o dieta de slabit si sa mentina o greutate stabila. Cu peste 40 de studii stiintifice (cele mai multe din lume) si 41 de ani de experienta, dieta de Slabit Nupo  a fost dezvoltata in 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de stiinta in domeniul obezitatii al tarilor Nordice. El a infiintat o echipa de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scazuta in Calorii (VLCD), cea care a deschis calea pentru regimurile de slabire. Prin rezultatele de exceptie a Puterii Nutritionale (Nutritional Power) a luat viata NUPO.

Dieta Nupo este o dieta de slabit cu efecte pe termen lung! Initial se pierd mai multe kilograme, care se mentin in timp pe o durata mult mai lunga decat la orice alta dieta, inclusiv la dietele hipocalorice. Acest lucru aduce un beneficiu psihologic considerabil. Dieta asigura organismului toate proteinele, vitaminele si mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapida, sigura si eficienta a kilogramelor in exces, fara a-l dezechilibra si fara a-l priva de nutrientii de care are nevoie pentru a functiona normal.

Dieta Nupo este o dieta versatila si poate fi  urmata in diferite moduri, dupa preferintele fiecarei persoane. Pentru a slabi rapid si in siguranta, recomandarea specialistilor este ca dieta sa fie urmata minim 3 saptamani (Dieta poate fi urmata in mod continuu, intre 3-8 saptamani*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauza 1-2 saptamani si apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slabire.

Efecte benefice ale dietei Nupo asupra sanatatii: Reduce si normalizeaza hipertensiunea arteriala si hipertensiunea pulmonara; Normalizeaza glicemia in diabetul zaharat de tip 2; Scade concentratia acizilor grasi din sange (ex. trigliceride) si normalizeaza nivelul colesterolului; Scade riscul de boli cardiovasculare; Scade riscul complicatiilor diabetului zaharat; Scade riscul de cancer de colon si de san; Reduce episoadele de apnee in somn (sforaitul); Amelioreaza afectiunile osteo-articulare; Normalizeaza oxigenarea sangelui.

Daca aveti nevoie sa slabiti un numar mai mare de kilograme, puteti apela si la Slim Boost. Aceste suplimente alimentare naturale sunt acceleratori ai metabolismului si pot fi folosite in combinatie cu produsele din Dieta Nupo si/sau Nupo One Meal,  dar si pur si simplu ca suplimente la mesele zilnice. Acest lucru va asigura ca planul de slabire nu scapa de sub control in momentul in care aveti un stil de viata activ si cu tentatii zilnice care va poate impiedica in procesul de pierdere in greutate.

Pentru mentinerea greutatii si/sau pentru scaderea in continuare in greutate, aveti multe alternative de dieta:

Dieta One Meal –  Inlocuitori de masa One Meal (inlocuirea a doua mese zilnice cu Nupo One Meal ajuta in continuare la scaderea in greutate, iar inlocuirea unei singure mese cu Nupo One Meal ajuta la mentinerea greutatii.

Dieta 5:2 (cinci zile pe saptamana Dieta Nupo de Slabit si 2 zile pe saptamana alimente clasice***), care asigura in continuare scaderea in greutate;

Dieta 2:5 (2 zile pe saptamana Dieta Nupo de Slabit si 5 zile pe saptamana alimente clasice***), care asigura atat slabirea cat si mentinerea greutatii.

Produsele Nupo sunt impartite in patru categorii: Dieta, One Meal ( O singura masa ), Gustari Proteice si Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de  EFSA si de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentara in tarile in care se comercializeaza ca aliment  inlocuitor complet al dietei.

Mai multe informatii despre dieta Nupo pe www.nupo.com/ro/

 

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dieta foarte scazuta in calorii (Max.:800 Kcal/zi)

Publicat: 22 dec. 2022, 13:31 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă