Vlăduța Lupău, primele declarații despre sarcină: ”Copilul meu va fi …”

Publicat: 06 Nov. 2021, 10:40 Vedete

Vlăduța a luat în calcul să devină mamă în viitorul apropiat, însă are planurile bine gândite. Artista a făcut primele declarații despre cum își va crește copilul. Pe principiul ”în viață trebuie să muncești ca să ai bani”, ea nu crede că va fi acel părinte indulgent care oferă copiilor totul pe tavă. 

În spatele unei femei de succes se află un bărbat iubitor. Vlăduța Lupău are un soț care a renunțat la propria carieră pentru familie, o iubește și o răsfață în mii de feluri. Adi Rus este soțul artistei, dar și tatăl fetiței sale fără de care nu-și închipuie viața.

Vlăduța Lupău: ”Ai mei l-au primit în familie ca pe copilul lor”

”El fiind fotbalist, era destul de greu pentru progamul lui și pentru programul meu. El a ales să renunțe la carieră de dragul familiei, ceea ce spune multe. Noi ne-am cunoscut la o petrecere. Suntem cam la fel, ne plac aceleași lucruri, avem o chimie specială și mi-am dat seama că putem construi împreună până la finalul vieții.

E normal să ai iubiți în liceu, dar cu vârsta ai alte priorități, preferințe. În liceu aveam altă mentalitate, îmi plăcea de colegul de bancă, dar ține de vârstă când alegi. Ai mei l-au primit în familie ca pe copilul lor. Dacă eu îl iubesc și ei îl iubesc. (…) Cel mai mult apreciez la el că este un om bun și calculat, uneori este mai matur decât mine.”, a povestit artista”, a povestit artista pentru wowbiz.ro.

Chiar dacă ea își permite orice, iată că Vlăduța Lupău nu vrea să-i ofere viitorului său copil totul pe tavă!

”Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici? Eu așa am fost crescută. Așa spun acum, îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. (…) Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei, dar o să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a mai spus artista.

Publicat: 06 Nov. 2021, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă