Cum a ajuns Vlăduța Lupău să se pozeze cu Neymar: ”A avut norocul acesta datorită …”

Publicat: 23 oct. 2021, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Meciul din Champions League dintre PSG și RB Leipzig a fost prilejul perfect pentru Vlăduța Lupău să-și împlinească marele vis. Să-l întâlnească pe jucătorul ei preferat, Neymar.

Vlăduța Lupău și-a ținut fanii la curent cu fiecare pas făcut în orașul iubirii. Nu a mers în vreo escapadă romantică, ci a avut două scopuri: un control medical, dar și meciul din Champions League dintre PSG și RB Leipzig. Își dorea să-l vadă pe starul internațional, Neymar, dar avea să afle că nu va fi pe teren.

Norocul a fost însă de partea ei și, cu ajutorul soțului, a reușit să-și vadă visul cu ochii. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Adi Rus, soțul cântăreței, a vorbit despre seara respectivă.

Ea a ținut foarte mult să meargă la meci. Am cumpărat biletele, și-a cumpărat tricoul din banii ei, am mers la meci și a fost extrem de dezamăgită când a auzit că nu joacă Neymar. Dar am zis totuși să mergem la meci, iar la meci ea era cu ochii după Neymar.

La un moment dat, cineva i-a trimis mesaj pe Instagram și i-a spus că Neymar e acolo. Vlăduța l-a văzut în tribună și m-a întrebat dacă nu putem să mergem să facă o poză cu el, de la distanță sau măcar să apară în cadru. Am mers și, când am făcut poza, exact atunci s-a uitat Neymar și a făcut semnul păcii. Ea s-a întors și i-a făcut cu mâna, dar el n-a mai făcut niciun gest, iar, la pauză, i-am zis Vlăduței că acum e momentul ca ea să-și îndeplinească acest vis…”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce nume are, de fapt, Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre cele iubite artiste de muzică populară din România. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani.

Discretă cu viața personală, nu mulți știu care este numele complet al frumoasei artiste. Cântăreața se numește în buletin Lupău Vlăduța Maria, fiind extrem de mândră de numele sfânt pe care îl poartă.

Așa cum puțini probabil știați care este numele adevărat al frumoasei artistei, cred că la fel de puțini cunosc faptul că Vlăduța Lupău are un tatuaj sub glezna piciorului drept pe care l-a făcut în urmă cu 2-3 ani. Mesajul care este înscripționat pe pielea vedetei este „Totul trece”.

Publicat: 23 oct. 2021, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă