Vlăduța Lupău, în lacrimi la botezul fiului ei. Prima imagine cu chipul bebelușului

Publicat: 28 sept. 2022, 11:48 Autor: Camelia Vedete

Vlăduța Lupău, în lacrimi la botezul fiului ei. Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au creștinat fiul ieri. Evenimentul a fost plin de emoție, iar cei doi au plâns în timpul slujbei de la biserică.

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață radiază de fericire, asta pentru că cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu chipul bebelușului, dar și un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău, în lacrimi la botezul fiului ei

Zi importantă pentru familia cântăreței! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au botezat astăzi fiul, iar cei doi au postat prima fotografie pe rețelele de socializare cu chipul bebelușului. Cântăreața și partenerul ei de viață au avut parte de momente emoționante, motiv pentru care au izbucnit în lacrimi, în biserică.

Vlăduța Lupău a purtat o rochie mulată, iar ținuta a fost completată cu accesorii. Adi Rus, soțul vedetei a purtat un costum negru și s-a asortat de minune cu micuțul Iair.

„Iair, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Ce nume are, de fapt, Vlăduța Lupău. Cum o cheamă pe frumoasa artistă în buletin

Vlăduța Lupău este una dintre cele iubite artiste de muzică populară din România. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani.

Urmându-și părinții, pe lângă cariera muzicală, Vlăduța este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a povestit Vlăduța Lupău despre perioada facultății într-un interviu acordat în urmă cu aproximativ 4 ani site-ului cluju.ro.

Publicat: 28 sept. 2022, 11:48 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă