Ce nume are, de fapt, Vlăduța Lupău. Cum o cheamă pe frumoasa artistă în buletin

Publicat: 08 mart. 2021, 13:30 Autor: Elena Vedete

Vlăduța Lupău este una dintre cele iubite artiste de muzică populară din România. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani.

Urmându-și părinții, pe lângă cariera muzicală, Vlăduța este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a povestit Vlăduța Lupău despre perioada facultății într-un interviu acordat în urmă cu aproximativ 4 ani site-ului cluju.ro.

Ce nu știai despre Vlăduța Lupău

Discretă cu viața personală, nu mulți știu care este numele complet al frumoasei artiste. Cântăreața se numește în buletin Lupău Vlăduța Maria, fiind extrem de mândră de numele sfânt pe care îl poartă.

Așa cum puțini probabil știați care este numele adevărat al frumoasei artistei, cred că la fel de puțini cunosc faptul că Vlăduța Lupău are un tatuaj sub glezna piciorului drept pe care l-a făcut în urmă cu 2-3 ani. Mesajul care este înscripționat pe pielea vedetei este „Totul trece”, notează Spynews.

Artista își dorește un copil

Vlăduța Lupău și-a cunoscut soțul în timpul unui concert, iar cununia cu Adrian Rus a avut loc într-un decor de vis amenajat într-o pădure. Frumoasa vedetă are o căsnicie de invidiat și se gândește serios să aducă pe lume un copil. Artista știe că nu va fi ușor având în vedere programul ei, dar este norocoasă că părinții o vor ajuta.

„Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta”, declara vedeta în urmă cu ceva vreme.

Vedeta a fost infectată cu noul coronavirus

Nici Vlăduța Lupău nu a scăpat de infectarea cu noul virus. La finalul lunii octombrie, artista le transmitea fanilor, că se simte bine, dar că a fost testată pozitiv.

”Dragii mei. Vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli. Ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa. Răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 08 mart. 2021, 13:30 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă