Vlăduța Lupău, confirmată pozitiv cu noul coronavirus: ”Am avut simptome specifice unei răceli”

Publicat: 29 Oct. 2020, 12:56 Vedete

Cunoscuta artistă Vlăduța Lupău a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte cântăreața și ce simptome a avut.

Artista a transmis pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a anunțat urmăritorii că a mers să se testeze pentru noul coronavirus, testul ieșind pozitiv. La început, artista a avut simptome specifice unei răceli. Acum, cântăreața se află în izolare.

”Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău, o artistă foarte iubită în România

Cine iubește petrecerile nu are cum să nu o cunoască pe Vlăduța Lupău. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani. Sigur, pe lângă această carieră lipsită de profunzime în ochii unora, Vlăduța are și o meserie serioasă. Artista este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău, citată de cluju.ro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 29 Oct. 2020, 12:56 Vedete
Pe aceeași temă