Vladuţa Lupău a primit interzis în Pro TV! Suspectă de coronavirus, sexy folclorista a pus pe jar postul din Pache

Publicat: 12 iun. 2020, 23:54 Autor: ileana.ghinea Vedete

Emoții mai ceva ca la BAC pentru Vlăduța Lupău! Venită în București ca să promoveze ce mai face, ce pe unde mai cântă, artista a fost obligată să facă stop pe piept din cauza termometrului chiar la intrarea în Pro TV.

Crezi că s-ar fi gândit ea atunci când a coborât din eleganta-i mașină roșie că nu va trece testul? Cu siguranță că nu, altfel nu ar mai fi fost atât de încrezătoare, așa cum poți lesne vedea în fotografiile pe care au reușit să i le facă paparazzi CIAO.RO.

Vlăduța Lupău n-a trecut testul… termometrului. Ce a pățit artista înainte să intre la Măruță?

Povestea este simplă și sună astfel: Invitată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, artista populară Vlăduța Lupău în loc să încingă o horă în studio, a încins termomentul în afară lui. „Dirijor”… gardianul care după ce i-a scanat artistei fruntea a decis… fără drept de apel… că nu o trece testul.
El ar fi chemat-o abia în toamnă, în a doua sesiune, însă s-a vorbit ”mai sus”.

Nimic nu stă în calea popularității Vlăduței Lupău, nici măcar febra. Enervată și ușor agasată de tupeul domnului responsabil cu luatul temperaturii, artista a dat rapid un telefon. De acolo s-a decis că se poate!

Lasă, Doamne iartă-mă temperatura, doar n-o fi coronavirus! Până la urmă, doamnele au temeperatura crescută și din alte motive!

Cine este Vlăduța Lupău?

Cine iubește petrecerile nu are cum să nu o cunoască pe Vlăduța Lupău. Fiică de medic veterinar și de inginer zootehnist, artista a decis că muzica îi este chemare încă de la vârsta pe 4 ani. Sigur, pe lângă această carieră lipsită de profunzime în ochii unora, Vlăduța are și o meserie serioasă. Artista este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’”, a mărturisit Vlăduța Lupău, citată de cluju.ro.

Și, dacă te întrebi cine se bucură de frumusețea ei, îți spunem noi. Artista este căsătorită cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus, din noiembrie anul trecut.

Publicat: 12 iun. 2020, 23:54 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă