Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos! Ce nume inedit a ales pentru el

Publicat: 06 Aug. 2022, 10:10 Vedete

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, fost fotbalist la echipa CFR Cluj, au devenit părinții unui băiețel sănătos! Aceștia au dezvăluit și numele pe care micuțul îl va purta pentru tot restul vieții, unul inedit de altfel. 

Îndrăgita cântăreață și partenerul ei de viață au trăit cele mai intense emoții noaptea trecută, la un spital din Cluj, acolo unde Vlăduța Lupău a născut. Adi Rus a dezvăluit și numele bebelușului lor.

Copilul se numește Rus Iair. S-a născut în zi de sărbătoare, având în vedere faptul că astăzi este o sărbătoare cu cruce roşie în calendarul creștin-ortodox, de Schimbarea la faţă a Domnului.

Adi Rus i-a transmis și primele gânduri fiului său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus) 

Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, a scris acesta.

Fostul fotbalist a numit-o pe Vlăduța Lupău ”o mamă eroină”. Iar artista a transmis și ea primele gânduri după naștere, tot în secțiunea de comentarii a fotografiei pe care a postat-o Adi Rus.

Vlăduța Lupău: ”Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!

Iubirea mea toată sunteți voi”, a scris artista.

Cântăreața nu a vrut să renunțe la numele său de familie, astfel că după căsătorie o cheamă tot Lupău. Vlăduța a fos întrebată de fani care a fost motivul pentru care nu și-a schimbat numele în Rus.

Ți-ai păstrat numele de fată după căsătorie?”, a fost întrebarea adresată de fanul respectiv.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că nu și-a schimbat numele de familie, pentru că a muncit mult să ajungă cunoscută. „Evident! Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Publicat: 06 Aug. 2022, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă