Vladimir Drăghia, răvășit dar cu poftă de mâncare! Câștigătorul de la ”Exatlon” nu este în cea mai bună condiție fizică

Publicat: 26 mart. 2022, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au au profitat de încălzirea subită din ultimele zile și au ieșit la terasă unde au mâncat sushi.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au ieșit la o plimbare, printr-o zonă bună a Capitalei, acolo de unde celebrii bărbați cu bani își trag porecla de „crai de Dorobanți”. Doar că Vladimir și Alice nu au țintit „figurația”, ci doar relaxarea. Dar în cale le-a ieșit terasa. Nu au putut s-o refuze, mai ales că fostul ”Faimos” de la Exatlon e topit după preparatul japonez.

Așa că au luat loc la o masă și au comandat. Sushi, evident. Drăghia s-a dovedit a fi experimentat în ale preparatului, pe care l-a mâncat cu bețișoarele. Timp în care soția doar a privit, parcă puțin preocupată. E drept, al ei soț iubit era cam abătut, ba și ciufulit, parcă nu-i mai pasă de ce-i în jurul lui. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Alice şi Vladimir, pasiuni comune

Chiar dacă acum nu este în cea mai bună formă a lui, Vladimir Drăghia a fost întotdeauna pasionat de diferite sporturi. Iar alimentația sănătoasă şi mişcarea au fost sunt principalele lucruri după care s-a ghidat în viaţă. De asemenea şi partenera sa, Alice are întotdeauna grijă de felul în care arată!

Drăghia le-a trasmis admiratorilor săi câteva sfaturi, explicându-le acestora ce trebuie să facă pentru a avea un corp de invidiat.

„Nu e vorba despre un ceai minune. Ar fi fost mișto să fie atât de simplu. 🙂
E vorba de multă muncă, de sacrificii, de rezistență la durere, e despre determinare, despre prioritizarea nevoilor și despre capacitatea de a pune în practică ceea ce ți-ai propus. Cum ar veni, să te iei pe tine în serios, să ai cuvânt față de tine.
Ideea e că e greu, dar nu e imposibil. Dacă vrei, poți.

Așa că dacă vrei cu adevărat să faci o schimbare în viața ta, orice schimbare care crezi că ți-ar îmbunătăți calitatea vieții, apucă-te de treabă, nu-ți căuta scuze, motive să amâni.

Cu cât e mai greu drumul, cu atât e mai mare satisfacția de la capătul lui. Legat de antrenamente, alimentație, e mult de vorbit. Pe scurt: evită pe cât posibil zahărul și prăjelile și găsește un sport care să-ți placă. Nici nu trebuie să fie neapărat sport. Poți să mergi, să alergi, să dansezi, să lași mașina acasă și să pedalezi până unde ai treabă.

Mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult. Atât de simplu este. :-)”, a scris Vladimir pe pagina sa de Instagram.

 

Publicat: 26 mart. 2022, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă