Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu merg la psiholog, după despărțire: „Nu suntem construiți pentru scandal”

Publicat: 15 feb. 2021, 09:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Iubiți de mulți oameni, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai frumoase și tinere cupluri din showbizul românesc. Recent, cei doi au luat decizia de a se despărți.

În emisiunea Xtra Night Show, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit despre relația lor. Vlad Gherman a mărturisit că în prezent locuiește la sora sa.

„Toată lumea se întreabă cum să mai fi prieten cu cineva cu care ai fost într-o relație timp de 9 ani. Uite că se poate. Important de știut este că noi am fost întâi de toate prieteni, și asta ne-a ajutat foarte mult. Am clădit această relație de prieteni. Nu putem să dărâmăm ce am construit înainte de cei 9 ani de relație și nici ce am construit în acești 9 ani de relație. Poate sună imposibil, dar se poate. Sunt cazuri atipice, dar depinde de om”, a spus Vlad Gherman la TV.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu merg împreună la psiholog

„Nu suntem construiți pentru scandal și nu cred că am putea să ne respectăm unul pe celălalt dacă am putea ajunge la așa ceva, ceea ce în relația noastră respectul a fost foarte important.

Este la fel de important să fim cât mai sinceri și cât mai transparenți și vrem să ne ținem spatele unul altuia, să fim prieteni. Pentru că oamenii ne-au urmărit atâta timp pentru povestea noastră frumoasă de dragoste și respectul pe care l-am purtat și ni s-a părut important să spunem și acest aspect, legat de despărțire și prietenia noastră”, a declarat Cristina Ciobănașu.

„Mergem la psiholog amândoi pentru a depăși momentul. Am pus în balanță lucrurile bune, am dat toate lucrurile pe toate părțile. Nu mai există cale de întoarcere”, a mai spus ea.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Pandemia i-a afectat

Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, iar după nouă ani de relație au decis să rămână prieteni.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a spus Vlad Gherman, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 feb. 2021, 09:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă