Vlad Gherman s-a cuplat cu sosia Antoniei! Am aflat culisele celei mai noi idile din showbiz

Publicat: 16 nov. 2021, 20:02 Autor: Maria Apostol Vedete

După o relație de aproape zece ani, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio. De curând, actrița s-a afișat cu noul partener în mediul online, iar fanii se întrebau când va veni și rândul lui Vlad.

În ultima perioadă, fanii serialului ”Adela” au observat o apropiere între Vlad Gherman și colega lui de pe platourile de filmare, frumoasa Oana Moșneagu. Mulți au fost curioși să afle dacă formează un cuplu în viața reală.

”Vlad este extrem de îndrăgostit”

Într-un filmuleț postat pe Youtube, Vlad  a răspuns tuturor întrebărilor pe care admiratorii lor le-au adresat. Printre acestea s-a numărat și cea legată de Oana. Însă el nu a confirmat, dar nici nu a negat o posibilă relație.

Am aflat însă că deși nu vor să facă publică relația lor, cei doi actori sunt împreună. Iar în fața colegilor de muncă nu se mai feresc să-și arate dragostea. Cel puțin unul dintre ei!

Vlad este extrem de îndrăgostit, însă Oana este mai discretă cu gesturile. Toată lumea de pe platourile de filmare știe că sunt împreună. Vlad vine și in ziua lui liberă, atunci când nu are filmări, ca să o vadă, să-i facă poze și filmulețe”, a declarat pentru CIAO.RO o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți.

Aceeași sursă susține despre Cristina Ciobănașu că ea ar fi pus punct relației, așa cum mulți bănuiau. Chiar dacă ea și Vlad au declarat public că amândoi și-au dorit asta.

Cine este iubitul Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și noul său iubit și-au asumat relația. Iar primul pas a fost acela de a publica poze împreună. Noul ei iubit se numește Alexandru Mureșan, alături de care actrița pare foarte fericită.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au subliniat că încă îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, iar acest lucru nu-i oprește să-și vadă fiecare de viața lui și să înceapă noi relații.

 

Publicat: 16 nov. 2021, 20:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă