Viorica și Ioniță de la Clejani au jucat într-un film regizat de Johnny Depp! Artista a povestit cum a fost experienţa de pe platourile de filmare

Publicat: 12 oct. 2023, 13:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Viorica de la Clejani a făcut recent un anunţ pe reţelele de socializare care i-a luat prin surprindere pe fani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artiştii au o relaţie strânsă de prietenie cu Johnny Depp de câţiva ani. Aceştia se întâlnesc ori de câte ori au ocazia, iar în urmă cu doar câteva săptămâni au colaborat în plan profesional.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au fost invitaţi să joace într-o producție regizată chiar de celebrul Johnny Depp. Filmul care urmează să apară în curând pe micile ecrane se numeşte Modi. Filmările au avut loc la Budapesta, iar producţia se concentrează pe viaţa pictorului italian Amedeo Modigliani.

Viorica de la Clejani, primele impresii de pe platourile de filmare

Cei doi artişti s-au întors acasă cu o amintiri pe care nu le vor uita cu siguranţă niciodată. Cântăreaţa a avut numai cuvinte de laudă despre tot ce a trăit alături de actori cunoscuţi la nivel internaţional. Se pare că pe platourile de filmare l-a văzut chiar și pe Al Pacino.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Deep! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a transmis Viorica de la Clejani pe pagina sa de Facebook.

Viorica de la Clejani alături de Johnny Depp

S-au revăzut în România la concertul “Hollywood Vampires”

Johnny Depp e fascinat de muzica prietenilor săi români şi ori de câte ori are ocazia se vede cu aceştia.

Pe 8 iunie, celebrul actor a concertat la București alături de  trupa sa, ”Hollywood Vampires”. A doua zi după eveniment, a fost ziua de naştere a celebrului actor. Depp a împlinit 60 de ani, iar Clejanii i-au făcut cadouri de suflet. Viorica i-a oferit, pe lângă palinca de gutui, o ie tradițională, veche de 60 de ani, lucrată din in, și un chimir pe care marele actor le-a și îmbrăcat atunci și a urcat pe scenă

„Este un iubitor de muzică, de muzică românească, îi place ceea ce facem noi. Avem poze cu el din spectacolele pe care le-a avut alături de Vampirii de la Hollywood, unde poartă toate iile tradiționale românești pe care noi i le-am oferit. I-am oferit aceste ii pentru că ele reprezintă folclorul românesc”, a povestit Ioniţă de la Clejani în cadrul unui interviu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 oct. 2023, 13:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă