Viorica de la Clejani vrea sa se opereze. Ce problema are de nu ii mai da pace: „Nu o mai suport!”

Publicat: 18 dec. 2018, 15:06 Autor: D. C. News 3

Cantareata din Clejani a fost grasa toata viata. Acest lucru nu a deranjat-o desi, la un moment dat, a tinut dieta si a slabit.

Dar Viorica de la Clejani vrea sa se opereze. Vedeta sustine ca nu mai suporta sa aiba gusa. Cu toate ca este o vedeta ce a avut probleme cu greutatea toata viata, cantareata e impacata cu kilogramele ei.

Dar singurul lucru pe care nu il suporta e gusa. Asa ca a decis ca, din 2019, sa se opereze. Viorica de la Clejani vrea sa scape de gusa cu ajutorul unui medic estetician. Sotul ei nu este de acord cu decizia Vioricai. O iubeste asa cum este.

Viorica de la Clejani vrea sa se opereze in 2019

„Abia aştept să mă întorc acasă în ianuarie, că mă uitam în monitor că am guşă. Vreau să-mi scot guşa. Vreau să-mi fac o intervenţie ce n-a văzut Parisul. Îmi scot guşa, nu o mai suport. Trebuie să umplu şi eu puţin la guşa asta”, a spus Viorica de la Clejani la o emisiune tv.

Soţul său, Ioniţă, a complimentat-o imediat, sfătuind-o să nu se opereze pentru că este frumoasă oricum. „Nu te mai plânge că arăţi bine aşa”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Publicat: 18 dec. 2018, 15:06 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă