Viorica Dăncilă: Victimele de la Colectiv vor avea decontate îngrijirile atât timp cât este nevoie

Publicat: 04 Oct. 2019, 16:43 Ciao.ro
Viorica Dăncilă: Victimele de la Colectiv vor avea decontate îngrijirile atât timp cât este nevoie

Premierul Viorica Dăncilă anunță pe Facebook că legislația va fi modificată, astfel încât victimele de la Colectiv să primească gratis tratamentul atât timp cât vor avea nevoie. Anunțul premierului vine după ce supraviețuitorii incendiului de la clubul Colectiv i-au transmis o scrisoare tulburătoare Vioricăi Dăncilă și ministrului sănătății, Sorina Pintea, în care au cerut sprijin pentru continuarea tratamentelor.

„Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. Așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel, spuneau. Și aveau dreptate. Așa că voi susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atâta timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră și o măsură justă de sprijin pentru acești tineri greu încercați și familiile lor, care au avut atât de mult de suferit”, afirmă Viorica Dăncilă.

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri că victimele de la Colectiv vor avea acces la tratament, atât în ţară cât şi în străinătate, atât timp cât va fi nevoie.

Publicat: 04 Oct. 2019, 16:43 Ciao.ro
Pe aceeași temă