Viorel Lis vrea să se vaccineze! Oana: ”Mai bine acasă decât la spital”

Publicat: 05 Jan. 2021, 15:20 Vedete

Oana și Viorel Lis au stat o bună perioadă închiși în casă din cauza pandemiei de coronavirus. Viorel Lis, având probleme de sănătate, a trebuit să se ferească de interacțiunile sociale, iar Oana i-a fost tot timpul alături. Recent, blondina a mărturisit că soțul ei dorește să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Oana Lis a vorbit la Antena Stars despre perioada grea prin care au trecut cei doi soți, dar și despre dorința de vaccinare împotriva noului coronavirus. Fostul edil al Capitalei își dorește să se vaccineze, își așteaptă rândul, mai ales că are și anumite probleme de sănătate. Chiar dacă au sărbătorit foarte frumos de Revelion, nu au uitat de situația în care se află omenirea și respectă toate măsurile impuse de autorități, arată Spynews.

”Am petrecut nemaivăzut, mirobolant, perfect. Am stat acasă. Am avut invitații de la prieteni sa merg pe undeva în afara Bucureștiului, dar am preferat să stăm cuminți acasă. Așa cum se știe, Viorel are o vârstă. Are comorbidăți și ne este frică de COVID. El vrea să se vaccineze. Își așteaptă rândul”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis a mărturisit faptul că nu știe încă dacă își dorește sau nu să se vaccineze: ”Nu știu dacă mă voi vaccina. Voi vedea, pentru că am niște alergii. Trebuie să mă mai interesez. Dar na, am stat foarte retrași anul acesta și revelionul a fost la fel. Nu pot să zic. Mai bine acasă decât la spital”.

Oana Lis a făcut anunțul: ”Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator”

Oana Lis este cât mai aproape să își îndeplinească un vis, și anume acela de a deveni mămică. Soția lui Viorel Lis a mărturisit pentru Antena Stars că și-a luat certificat de părinte adoptator.

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator, arată Cancan

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 05 Jan. 2021, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă