Viorel Lis nu a mai ieşit din casă de două luni! Cum se simte în prezent fostul edil: „Oana este mereu lângă mine, mă susține foarte mult”

Publicat: 03 apr. 2024, 15:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Viorel Lis are probleme serioase de sănătate, însă în ultima perioadă, starea lui s-a ameliorat. Fostul edil a mărturisit în cadrul unui interviu recent că a trecut printr-o perioadă foarte grea, când se simţea rău, iar durerile nu îi dădeau deloc pace. Cu ajutorul soţiei sale, în prezent este mai bine, însă nu a scăpat de tratamentul stric prescris de medici. De asemenea, acesta a dezvăluit că nu a mai ieşit din casă de mai bine de două luni.

Oana Lis a fost alături de soţul ei în cele mai grele momente şi cotinuă să aibă grijă de el, chiar dacă nu îi este deloc uşor. Blondina face tot ce îi stă în putinţă să îl vadă liniştit pe fostul edil şi se pare că eforturile sale au dat roade.

Viorel Lis, dezvăluiri despre starea lui de sănătate

În cadrul unui interviu recent, Viorel Lis a făcut dezvăluiri despre starea lui de sănătate. Spune că se deplasează mai greu şi nu poate ieşi din casă decât cu ajutor. A trecut printr-o perioadă extrem de grea, în care a avut dureri puternice, dar acum este mult mai bine.

„Am probleme de sănătate. Am avut unele foarte grele, dar acum mă simt puțin mai bine, dar nu pot să merg. Nu am mai ieșit din casă, numai dacă găsesc doi inși să mă susțină puternic, să mă ajute să urc în mașină, să cobor, am un scaun, că dacă merg 2 m mi se înmoaie picioarele, trebuie să stau jos, foarte greu. Nu am mai ieșit de vreo două luni. E bine că nu mă mai doare nimic. A fost o perioadă grea în care aveam niște dureri de credeam că mor. Acum mă simt bine, sunt casnic.”, a declarat Viorel Lis, potrivit spynews.ro.

„Nu a mai ieșit așa, decât dacă mă ajută cineva, că nu pot singură. E și mare. (…) Cum să zic, și-a creat acolo universul lui, în camera lui. După ce ai trecut prin multe momente între viață și moarte, foarte multe crize, infarct și multe operații pe care le-a avut, atunci ajungi să te bucuri de lucrurile simple. Nu mai ai nevoie așa din exterior, ai nevoie de o singură persoană, de strictul necesar”a spus și Oana Lis.

Fostul edil ia câte 30 de pastile pe zi

Viorel Lis susține că ia aproximativ 30 de medicamente pe zi, merge la fizioterapie, astfel că îi mai răman foarte puțini bani pe lună pentru mâncare.

„Iau medicamente fără număr. Vreo 30 de pastile pe zi. (…) De două ori pe lună îmi trebuie fizioterapie, 5 milioane, îmi trebuie masaj la picioare, alte 5 milioane. Îmi rămân foarte puțini bani pentru mâncare.

Oana este mereu lângă mine, mă susține foarte mult, cu toate că oricând ar putea să plece, să găsească pe altul, pentru că asta e libertatea. Eu niciodată nu am forțat-o să stea cu mine„, a mai spus fostul primar.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 15:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă