Viorel Cataramă și Adina Alberts au pus din nou țara la cale, la un pahar de vin și trabucuri scumpe

Publicat: 23 Jun. 2021, 21:57 Vedete

Familia Cataramă a ieșit la restaurant, încercând cumva să revină la viața de dinainte de pandemie. Ne aducem aminte că politicianul și cu a lui soția, dr. Adina Alberts, au avut o poziție vehementă împotriva a tot ce a însemnat COVID, în tot acest an și jumătate.

Nu o dată s-a întâmplat să iasă în mediul public și să-și exprime punctul de vedere însă, în ciuda acestui aspect, au respectat normele impuse. Pentru că nu a avut prea multe de câștigat după ce s-a poziționat puternic contra pandemiei, celebrul cuplu a trecut la planul B!

Zilele trecute, cei doi soți au fost surprinși de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce încercau să-și petreacă timp de calitate împreună. Eleganți, dichisiți, observându-se de la kilometri buni, rafinamentul, Adina Alberts și Viorel Cataramă savurează câte un pahar de vin, fiecare cu preferințele lui, iar domnul se bucură și de compania unui trabuc de cea mai bună calitate.

Vorbeam despre vin și preferințe, din fotografii lesne observăm că doamna se bucură de romantismul și eleganța unui vin alb, în timp ce domnul împrumută, cel mai probabil, din puterea vinului roșu pe care a decis să-l aibă aproape.

Familia Cataramă, o realitate trăită într-un palat de cleștar

Fix aceasta este imaginea pe care o lasă familia fostului politician în exterior. Acum… habar n-avem dacă așa stau lucrurile sau dacă o „joacă” interesant, cert este că de 8 ani de când s-au căsătorit au păstrat, pe cât posibil, acest vibe de „big happy family”. Cât despre palatul de cleștar, absolut că nu este o exagerare. Viorel Cataramă și Adina Alberts s-au căsătorit în vara anului 2013, după trei ani de relaţie. Nunta fastuoasă a avut loc pe domeniul reşedinţei lor din Snagov. Doi ani mai târziu, în viața lor a poposit Briana Maria, primul copil al doamnei, și al doilea moștenitor al domnului. Și, ca orice mezină care se respectă, Briana și-a arătat personalitatea puternică încă de la început: „Ea este the big boss (n.r. șefa). Deja ne incolonează pe toți în casă”, povestea mama ei acum câțiva ani.

Publicat: 23 Jun. 2021, 21:57 Vedete
Pe aceeași temă