Vila lui Richard Nixon unde s-a retras si si-a scris memoriile dupa scandalul Watergate, scoasa la vanzare! Cat costa. Proprietatea arata mirific

Publicat: 29 May. 2018, 15:39 Vedete

Daca peretii casei asteia ar putea vorbi… Imaginile impresionante cu proprietatea sunt in galeria foto de mai jos

Vila presedintelui Richard Nixon scoasa la vanzare! In California in San Clemente presedintele Nixon avea o resedinta care in timp a devenit cunoscuta drep “Casa Alba din Vest”. Aici, in timpul mandatului sau presedintele american Robert Nixon a invitat peste 17 sefi de stat in timpul vizitelor oficiale.

Acum superba proprietate este scoasa la vanzare pentru suma de 63,5 milioane de dolari si merita mentionat faptul ca presedintele american Robert Nixon a platit pe vila in anii 70, la doar 6 luni de cand devenise presedinte suma de 1,4 milioane de dolari. Valoarea proprietatii in prezent fiind uriasa si prin prisma faptului ca a apartinut unuia dintre cei mai controversati presedintei ai SUA.

Terenul pe care este situata vila este chiar pe malul Pacificului si are nici mai mult nici mai putin de 22.500 metri patrati. Doar constructia ocupa 850 de metri patrati din toata aceasta suprafata, are 9 dormitoare si o zona separata pentru “staff”.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 May. 2018, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă