VIDEO Vă mai amintiți de Dana Marijuana? Ce face și cum arată acum artista care uimea lumea muzicală în anii 90!

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:56 Vedete

Dana Marijuana a atins succesul în anii ‘90 cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată”, dar și cu o colaborare de care toată lumea își aduce aminte, care a dus-o pe culmile succesului, cu La Familia, la piesa „Tupeu de borfaș”.

Dana Coteanu, a fost o apariție neașteptată pe planul muzical al sfârșitul anilor ’90, care a schimbat percepția asupra muzicii rap și hip-hop din România. A colaborat la numai 14 ani cu BUG Mafia, dar marele ei hit a fost piesa cântată împreună cu celebra trupă La Familia, „Tupeu de borfaș” (1998), de pe albumul „Nicăieri nu-i ca acasă”, considerat cel mai bine vândut album hip hop din România și până astăzi. A urmat apoi albumul ei, „Cea mai fidelă fată” (2000), un alt succes, însă care din cauza conflictelor atât cu cei de la La Familia, dar și cu casa de discuri, Dana Marijuana nu a câștigat nimic și a fost nevoită să o ia pe un alt drum.

Dana Coteanu, renumită pentru bijuteriile sale

Anii au trecut și Dana Coteanu, așa cum o cheamă, de fapt, pe Dana a ajuns să fie recunoscută și pentru bijuteriile pe care le crează. A început să creeze bijuterii, fiind o afacere de familie. De altfel, pasiunea ei a ajuns la un nivel înalt, căci a făurit accesorii pentru designeri și artiști precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu și Cristina Rus. Ajunsă la 40 de ani, celebra solistă se ocupă îndeosebi de fiicele ei, Alessia și Iris.

În urmă cu doi ani, interpreta a revenit în lumina reflectoarelor, când a lansat ”Poveste de cartier”, un volum cu picanterii din culisele vieții de artist. Ultimul recital susținut a fost în cadrul Festivalului ”Bărbați pe Mătăsari”, din București, unde a atras toate privirile purtând o rochie superbă, la care a accesorizat o coroană de regină. Chiar dacă avea numai două piese în program, fanii au rugat-o să continue recitalul.

Dana revine în lumea muzicii

Mai mult decât atât, artista revine pe piața muzicală cu o nouă piesă. „Pe 26 octombrie voi lansa videoclipul melodiei „Nu mi-e greu” feat. Chica Con Canna, iar pe 1 noiembrie (chiar de ziua mea de nastere) voi face un mic party in spatiu deschis prin care vom sarbatori lansarea noului single si nu numai. Voi reveni in curand cu mai multe detalii 😉„, scrie Dana pe pagina ei de Facebook.

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă