Dana Marijuana se relansează în muzică! Ce a făcut-o să ia această decizie

Publicat: 25 nov. 2020, 09:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

O mai ții minte pe celebra Dana Marijuana? Artista s-a întors pe… scenă! După mai bine de ceva ani, Dana revine în lumea muzicii.

În tot acest timp, Dana Marijuana s-a focusat pe creșterea fiicelor sale și pe relația frumoasă pe care o are cu partenerul. Ieri, însă, Dana Marijuana și-a făcut apariția pe micile ecrane, în emisiunea ”Showbiz Report” de la Antena Stars și a vorbit despre situațiile grele din viața sa, dar și despre revenirea în industria muzicală la care nimeni nu se aștepta.

Momentele grele din tinerețe le-a depășit, iar în prezent este extrem de fericită. Dana Marijuana a povestit la televizor că îi este destul de greu să stea departe de pasiunea pe care o iubește, iar persoanele dragi din viața ei au încurajat-o să nu renunțe la visul ei. Pe de altă parte, Dana Marijuana a mai mărturisit faptul că este tipul de mamă care își lasă copiii să descopere singuri totul din jurul lor.

„N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața. De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam > veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin. Apoi îmi reveneam și spuneam >”, s spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana și relația de familie pe care o are

Totuși, relația cu tatăl ei a fost, la un moment dat, pe un butoi cu pulbere. Chiar dacă au existat conflicte între cei doi, Dana Marijuana a mărturisit că îl admiră.

„Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu”, a declarat Dana Marijuana.

sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 25 nov. 2020, 09:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×