VIDEO. Transformările uriașe prin care a trecut Bianca Drăgușanu! Până la 38 de ani a băgat mâna adânc în buzunar pentru schimbări estetice majore

Publicat: 05 Oct. 2020, 10:56 Vedete

Bianca Drăgușanu a ajuns la 38 de ani și arată ca o adevărată divă! Este mereu aranjată, coafată, îmbracă haine scumpe și niciodată nu îi lipsesc accesoriile – fie că este vorba despre vreo geantă de brand sau vreo bijuterie.

Blondina este, cu adevărat, una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, iar de-a lungul timpului a reușit să mențină ”vii” primele pagini ale ziarelor. Transformările prin care vedeta a trecut sunt uriașe, iar acest lucru poate fi observat și în galeria foto.

În ultimii ani de zile, Bianca Drăgușanu a trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni, iar pentru aceste intervenții a băgat adânc mâna în buzunar. Când Bianca avea 20 de ani, pe la începutul anilor 2000, nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge să arate precum o divă. Era o simplă tânără care visa să aibă lângă ea un bărbat iubitor și care se bucura de orice moment al vieții. Acum, la vârsta de 38 de ani, Bianca se bucură de viață, însă se poate lăuda și cu ”lux și opulență”, mai ales că de mulți ani a reușit să guste succesul. Și cum nu orice succes vine ”simplu”, acum plătește și un preț…

Imaginea ei s-a schimbat drastic. De la o simplă tânără, Bianca arată precum o doamnă care calcă pe catwalk, mereu aranjată și parfumată. Frumoasă, ce-i drept! Dar și frumusețea costă… mii de euro. Și-a modificat dantura, și-a făcut implanturi mamare, și-a scos alunițe, și-a injectat botox pentru riduri și și-a mărit buzele. De asemenea, vedeta și-a făcut și o intervenție la nivelul maxilarului, pentru o dantură perfectă, de revistă, dar și-a micșorat și gleznele, pe motiv că ar fi fost prea groase. A mai scos bani din buzunare și pentru lipoaspiraţie abdominală, dar şi lipoaspiraţie în obraji şi bărbie, scria Cancan în urmă cu câțiva ani.

Bianca Drăgușanu, intervenții estetice de mii de euro

În urmă cu șase ani, ea mărturisea că a costat-o până atunci în jur de 16.000 de euro pentru a se transforma așa cum își dorea.

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se află în centrul unui nou scandal: bătută de partener?

Bianca Drăgușanu a ajuns în centrul atenției din nou, recent, după ce blondina ar fi încasat o bătaie. Imaginile apărute în spațiul public au revoltat foarte multe persoane, iar vedeta a continuat să șocheze cu alte postări de pe internet.

Dragoste cu năbădăi, am putea spune. Bianca Drăgușanu a postat recent noi imagini pe rețelele de socializare, după ce ar fi încasat o bătaie de la partenerul ei. Se ceartă, se împacă… iar acum a uimit din nou! Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o imagine în care apare alături de Alex Bodi, semn că cei doi s-ar fi împăcat în urma scandalului. Nebănuite sunt căile Domnului!

Sursă foto: Arhivă Cancan, Arhivă Ciao

Publicat: 05 Oct. 2020, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă