VIDEO. O recunoști? Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe! La cei 50 de ani ar putea face invidioase multe tinere cu aspectul său fizic

Publicat: 28 Sep. 2020, 11:51 Vedete

La cei 50 de ani pe care i-a împlinit de curând, Anca Țurcașiu are un fizic care le-ar face invidioase pe multe fete de 20 de ani. Vedeta a reușit încă de la primele sale apariții să încânte publicul cu frumusețea ei, iar acest lucru a rămas la fel și în prezent.

Fotografiile sunt o dovadă în plus a faptului că Anca Ţurcaşiu a fost frumosă încă din copilărie. Cucerea pe oricine cu zâmbetul său şi cu privirea foarte caldă.

Recent, actrița a deschis sertarul cu amintiri. A făcut publice pe rețelele de socializare mai multe fotografii dragi sufletului ei: „Nostalgie! Mă uit la privirea mamei și parcă e a mea! Port copilul din mine cu mine mereu!”, a scris Anca, pe contul personal de Instagram.

Când a apărut Anca Țurcașiu pentru prima dată în lumina reflectoarelor

Debutul la TV și l-a făcut la doar 14 ani: „Am jucat, la 14 ani, în De dragul tău, Anca!, în regia Cristianei Nicolae. A fost primul meu film, cu Dana Mladin, ea avea zece ani.

A fost foarte frumos acel film. Și după aceea a fost Miss Litoral, după care au mai urmat propuneri și proiecte pe care le-am refuzat pentru că nu mi s-a părut că erau ce trebuie.

Eu nu am făcut niciodată în meseria asta ceva doar de dragul de a face, decât dacă am considerat că merită profesional”, mai spunea actrița, tot pentru Adevărul.

Deși nu a moștenit iubirea pentru teatru din familie, părinții au sprijinit-o în cariera aleasă.

„La mine, pasiunea pentru teatru a venit de la cititul poeziilor de seara. Toată copilăria, tata mi-a citit poezii în fiecare seară. Am crescut cu ele și am continuat să trăiesc cu ele”, declara Anca în trecut, pentru Adevărul.

Anca Ţurcaşiu, despre operaţiile estetice

”O singură dată am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. 

Am o părere foarte proastă despre acest subiect, în majoritatea situațiilor se întrece măsura. Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea, eu personal nu o să fac așa ceva”, a povestit Anca Ţurcaşiu.

Publicat: 28 Sep. 2020, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă