Anca Ţurcaşiu s-a mutat din vila de la Corbeanca. Unde locuieşte acum frumoasa artistă

Publicat: 31 Jul. 2020, 15:44 Vedete
Anca Ţurcaşiu s-a mutat din vila de la Corbeanca. Unde locuieşte acum frumoasa artistă

După 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu a anunţat că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Vestea a şocat pe toată lumea. Recent, frumoasa artista a mai schimbat ceva: a plecat din vila conjugală de 300.000 din Corbeanca şi s-a mutat la bloc în cartierul Panduri.

La 50 de ani Anca Țurcașiu e hotărâtă să îşi refacă viaţa şi nu face compromisuri cu visurile ei.

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București, scrie Click. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făuse special de design interior.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat al artistei.

Anca Ţurcaşiu cântă la Mamaia

După ce şi-a mutat lucrurile în noua casă, artista a lăsat totul în urmă şi a plecat pe litoral. Anca Ţurcaşiu nu se află însă în vacanţă, ci la muncă, artistă având concerte seară de seară în staţiunea Mamaia,

Apropiaţii spun că în ciuda tenacităţii afişate, artista a slăbit foarte mult, dovadă că trece printr-o perioadă foarte grea după ce a renunţat la omul pe care l-a iubit o viaţă.  Pe rețelele sociale, Anca Țurcașiu nu a spus concret motivul divorțului, ci a preferat să le mulțumească fanilor virtuali pentru susținerea din ultima perioadă. Fostul ei partener, medicul Georgescu a fost la rândul său rezervat atunci când a oferit primele declarații după separarea oficială.

Divorțul a fost anunțat de Anca Țurcașiu

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus,  convinsă că sunt iubită de Dumnezeu”, a scris Anca pe pagina ei de pe un cont de sociazare.

Anca și fostul soț au împreună au un băiat pe nume Radu, în vârstă de 21 de ani, student. Anca şi Cristian au o vilă în Corbeanca, în Paradisul Verde, lângă naşul Cristian Ţânţăreanu, un apartament într-o zonă centrală a Capitalei, dar şi alte bunuri de valoare.

Publicat: 31 Jul. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă