VIDEO. O recunoști? Este una dintre cele mai dorite femei din România. Cum s-a transformat în ultimii ani

Publicat: 08 Mar. 2021, 13:10 Vedete

Apariția sa pe rețelele de socializare a creat multe controverse de-a lungul timpului, însă în prezent frumoasă moldoveancă de peste Prut cunoscută ca ”Angelina Jolie de România”, este un adevărat fenomen în mediul online. Are o comunitate extrem de numeroasă, iar dacă nu v-ați dat încă seama despre cine este vorba vă mai spunem faptul că anul trecut a câștigat premiul pentru „Cel mai bun influencer român” în anul 2020.

Cristina ICH a devenit cunoscută în presa din România datorită frumuseții sale, dar și a faptului că este o tipă extrem de inteligentă. Oamenii au plăcut-o încă de la primele sale apariții, iar cu trecerea timpului a devenit foarte urmărită datorită sfaturilor pe care le transmite doamnelor și domnișoarelor pe pagina sa de Instagram.

Deși are o viață la care multe femei nici măcat nu visează, Cristina ICH a fost luată de câteva ori în vizorul cârcotașilor. Cea mai dezbătută ”problemă” a fost legată de operațiile estetice pe care șatena le-ar fi făcut.

Aceasta a fost adesea acuzată că ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și accentua frumusețea și că nu ar fi reușit niciodată să arate atât de bine în mod natural.

Ce spune Cristina Ich despre operațiile estetice

Vedeta a negat întotdeauna aceste acuzații și de multe ori a distribuit imagini cu ea înainte să devină celebră, pentru a arăta faptul că acuzațiile care i se aduc sunt doar invenții.

”Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, spunea Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.

Cu o altă ocazie, aceasta ataca cârcotașii declarând: ”Eu de la 6 ani am transplant’ de par, lentile si buze injectate”.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 08 Mar. 2021, 13:10 Vedete
Pe aceeași temă