VIDEO. Loredana Groza a ”încins” atmosfera în Mexic cu ținute extravagante! La 50 de ani, artista s-a îmbrăcat ca o puștoaică

Publicat: 11 Jan. 2021, 10:32 Vedete

Loredana Groza se află departe de România, într-un ținut exotic, alături de prieteni dragi. Frumoasa artistă s-a fotografiat și filmat de când a ajuns în Tulum, Mexic, iar atmosfera pare că îi priește! La 50 de ani, cântăreața s-a îmbrăcat precum o puștoaică și a petrecut zile și nopți întregi.

Cântăreața Loredana Groza se află acum în Tulum, Mexic, acolo unde petrece o vacanță de vis departe de România, departe de temperaturile scăzute și ninsori. Blondina se află în prezența mai multor persoane dragi, printre acestea aflându-se și Delia, alături de soțul ei.

Loredana Groza a dorit să se relaxeze pentru o perioadă, având în vedere faptul că oamenii au fost constrânși în perioada aceasta de restricțiile impuse de autorități, odată cu creșterea numărului mare de îmbolnăviri. Dar cum dorințele sunt mai presus de orice, Loredana și-a făcut bagajele și a mers în Mexic, Tulum, acolo unde, potrivit postărilor de pe Instastory, îi dă #goodvibes.

Evident, comentariile primite de Loredana Groza au fost majoritatea pozitive. La vârsta de 50 de ani, cântăreața arată incredibil în costum de baie și îmbrăcată în ținute îndrăznețe, abordând chiar stilurile purtate de puștoaice. Nu doar că și-a arătat aproape… totul, dar cu siguranță i-a pus pe fani pe jar, mai ales pe masculi! Fie că a abordat un decolteu adânc atunci când a mers la restaurant sau în club, fie că s-a afișat în costume de baie sexy la plaja din Tulum, Loredana Groza a atras, cu siguranță, atenția.

Cum se menține în formă Loredana Groza

Are 50 de ani în buletin, dar la trup arată precum o studențică de 25 de ani! Loredana Groza se simte bine în pielea ei și acest lucru poate fi observat și atunci când alege să se îmbrace sexy. Nu a apelat la anumite operații, însă pentru a se menține în formă, artista face sport și are o viață sănătoasă.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat pentru feminis.ro.

Sursă foto: capturi Instastory Loredana Groza, Arhivă Ciao

Publicat: 11 Jan. 2021, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă