Cum arăta Loredana Groza la 18 ani! Dezvăluiri din perioada adolescenței: ”Toate astea în timpul unui regim comunist, atunci la apogeu”

Publicat: 17 Nov. 2020, 09:28 Vedete

Loredana Groza, care este acum jurat la masa ”X Factor”, a postat pe rețelele de socializare o imagine de pe vremea când avea 18 ani.

Artista Loredana Groza a încărcat pe social media o imagine de pe vremea când aceasta avea 18 ani. În dreptul fotografiei, Loredana Groza a notat o mărturisire emoționantă despre perioada când artista susținea examenul maturității.

„Ani de liceu. Poza de absolvire… 18 ani tocmai împliniți. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan, câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, Polivalenta din București era sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc, «Buna seara, iubite», record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist, atunci la apogeu. Când am făcut poza, tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu două zile înainte, ca să dau Bacu’”, este mesajul scris de Loredana Groza în dreptul fotografiei de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Una dintre cele mai longevive artiste din țară a reușit să își pună bazele carierei în această industrie încă din tinerețe. Prima oară când a urcat pe o scenă a fost în anul 1986, timidă, dar încrezătoare că totul va fi bine. Și a fost! Mai târziu, însă, după anii 2000, Loredana Groza s-a schimbat destul de mult, ieșind la suprafață firea nonconformistă a ei. Aparițiile sale au început să fie din ce în ce mai sexy, la modă, având grijă de imaginea pe care o afișează în public și pe internet.

Loredana Groza și operațiile estetice

Cântăreața Loredana Groza și-a făcut câteva intervenții estetice la nivelul feței. A reușit să scape de ridurile de pe față, are pomeții ridicați, cearcănele lipsesc, iar buzele sunt vizibil mai mari. În presă s-a scris despre artistă că și-ar fi făcut lifting facial, dar și alte injecții la nivelul feței. Chiar și-așa, la vârsta de 50 de ani, Loredana Groza se poate mândri cu un trup armonios, frumos!

Sursă foto: capturi video

Publicat: 17 Nov. 2020, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă