VIDEO. Cum arăta Loredana Groza în 1990. Artista s-a schimbat mult la 36 de ani de la debutul pe scena românească: ”Arătam oribil”

Publicat: 10 Nov. 2020, 12:41 Vedete

Loredana Groza este, cu adevărat, una dintre cele mai apreciate artiste din țară. Cântăreața a reușit să ajungă la inimile oamenilor încă de pe vremea când aceasta era o simplă adolescentă. Vocea ei inconfundabilă a reușit să stârnească emoție.

Una dintre cele mai longevive artiste din țară a reușit să își pună bazele carierei în această industrie încă din tinerețe. Prima oară când a urcat pe o scenă a fost în anul 1986, timidă, dar încrezătoare că totul va fi bine. Și a fost! Mai târziu, însă, după anii 2000, Loredana Groza s-a schimbat destul de mult, ieșind la suprafață firea nonconformistă a ei. Aparițiile sale au început să fie din ce în ce mai sexy, la modă, având grijă de imaginea pe care o afișează în public și pe internet.

Ajunsă acum la vârsta de 50 de ani, Loredana Groza se mândrește cu un trup de invidiat. În urmă cu 36 de ani, artista a pășit sfioasă pe scenă, fără să știe că în prezent va fi una dintre cele mai bune voci din țară. Chiar ea a povestit la un moment dat, într-un interviu, despre cum erau vremurile respective și cât de mult s-a schimbat.

Când avea 14 ani, cântăreața a participat la primul concurs tv, ”Steaua fără nume”, pe care l-a câștigat.

„A fost cumplit. Nu am vrut să spun nimănui că am participat pentru că mi-era ruşine. Arătam oribil. Toată viaţa m-am îndreptat către arta spectacolului, pentru că m-a ajutat să-mi depăşesc toate angoasele, timiditatea, faptul că eram o fată dintr-un orăşel mic, dintr-o familie modestă”, mărturisea ea, arată Adevărul.

Loredana Groza și operațiile estetice

Cântăreața Loredana Groza și-a făcut câteva intervenții estetice la nivelul feței. A reușit să scape de ridurile de pe față, are pomeții ridicați, cearcănele lipsesc, iar buzele sunt vizibil mai mari. În presă s-a scris despre artistă că și-ar fi făcut lifting facial, dar și alte injecții la nivelul feței. Chiar și-așa, la vârsta de 50 de ani, Loredana Groza se poate mândri cu un trup armonios, frumos!

Sursă foto: Cancan, capturi video Youtube 1, 2, 3, 4

Publicat: 10 Nov. 2020, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă